Vikipedi:Tanışma/2011-13

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi:Tanışma/2011-13/MESAJINIZI LÜTFEN EN ALTA YAZINIZ

Merhba ozlemin arkadaşıyım aynı dertten muzdaribimCanantan 08:25, 16 Şubat 2011 (UTC) merhaba bende aranıza yeni katıldım çözmeye uğraşıyorum bakalım burayı :)Özlemabağcı 08:21, 16 Şubat 2011 (UTC)

Merhaba. Adım,soyadım Okan ÖZDEMİR. İlköğretim Fen ve Teknoloji dersi öğretmeniyim. Yaşım 27. Vikipedi'ye Fen Bilimleri, bilişim ve teknoloji alanında katkı yapmak istiyorum.--Okansoft 17:34, 2 Ocak 2011 (UTC)

Herkese merhaba! Adım Kağan. İngilizce ve Almanca Wikipedia'dan çok faydalandım. Türkçesine de katkıda bulunabilirim diye düşündüm.Kagan Gulat 09:53, 17 Ocak 2011 (UTC) merhaba bende bu sayfaya katıldım çözmeye çalışıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum akşam kursiyerlerime bu bölümü anlatacamBilisimci09 09:52, 16 Şubat 2011 (UTC)

  • merhaba

ben çok önceden kayıt oldum ama hiç bakamadım artık bakıyorum ki Vikipedi muhteşem bir site ancak İngilizce vikipedinin 3,000,000 maddesi varken bizimkisi 166,000 madde. Hadi maddeler çoğalsın :) Cliquegirlzmedia 19:33, 28 Nisan 2011 (UTC)

selam ben kendi kişiliğimi anlatan bir sayaf açmak istiyorum "Orhan Şen" hayatımı yazdım kaydet dedim "zararlı olarak tanımlanmıştır," hatası gelıyor nasıl devam edebilirm nasıl açabılırım sayafyı

meraba;Ben tyatrocuyum ayrıca şiir yazıyorum bu benim için avantajmıdır sizce? İlerde oyuncu olmak çok istiyorum çok qüzel oyuncu yeteneyim var bunu nasıl ne şekilde kanıtlıcamı ve kimlere hanqi ajanslara göstericegimi bilmiyorum bana yardımcı ola bilirmisiniz? Ayrıca bu siteyi tesadüf gördüm bilqileri çok hoşuma gitti... 9:24 [06.07.2011] suzan keçe....

selam ben de internette dolaşırken farkına vardım.bir şey araştırıyordum ve bu sayede buldum.tekstil ile uğraşıyorum .herkese iyi akşamlar..[kaynağı değiştir]

selam ben de internette dolaşırken farkına vardım.bir şey araştırıyordum ve bu sayede buldum.tekstil ile uğraşıyorum .herkese iyi akşamlar..

Adım Umut,üniversiteyi yeni bitirdim ve bir süreliğine evdeyim; işte bu yüzden hem can sıkıntısından kurtulmak, hem de bir işe yaramış olmak için buradayımUmut Dinç 18:56, 18 Haziran 2011 (UTC)

Ben Koran; wikipedia bilgi öğrenmek için mükemmel bir kaynak keşfedilmeyi bekleyen yeni bir dünya gibi...XQR4N 21:06, 20 Haziran 2011 (UTC)

Atilla DemiR Vikipedia[kaynağı değiştir]

01.01.1995 yılında istanbul aksaray'da dünya'ya geldi.75 yıl sefaköy i.ö.o mezun olan atilla Tam bir fanatik galatasaray taraftarıdır.Mustafa barut Lise'sinde okumakta olan atilla mezun olup en sevdiği işi Polis olmaya gayret gösterir.ÜnLü Nba oyuncusu Furkan €kyay'da arkadası olan atilla bu sayede basketbolu sever ve oynamaya baslar ve simdide Esse de calısan Furkan €kyay günlük 20 TL alarak günlük rekorunu kırar ve madalya alır.Yasamını İnönü Mah sürdüren atilla Mutsuz bir sekilde devam eder.

Selamlar; Ben M.B.Celikkol

Merhaba..--Lgl4 23:24, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba ben şevval öksüz[kaynağı değiştir]

öncelikle vikipedi'yle okul hayatım sırasında tanıştım ilk ödevler, ilk araştırma projeleriyle kısaca bana yardımcı elektronik bir ansiklopedi olmasıyla sıkı bir dost olduk .Hala ögrenciyim lisede okuyorum,müzik ve resim hayatımın özeti gibi 2 yıldır piyano çalıyorum .88.234.144.77 14:23, 10 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba Wikipedi[kaynağı değiştir]

Wikipediyi bildiğim en iyi ve yararlı sitelerden biridir.Google sayeside keşfettimbu siteyi ama arkadaşlarımında ağzından düşmeyen bir sitedir. Ben www.oyunos.com yapımcısıyım.bu sitemin açıklamasını ve wikipedide çıkmasını istiyorum.Wikipedi çok harika bir site sizden sitemin tanıtımının olmasını istiyorum.

Ben dünyayı ve insanı seven sosyal bir kişiliğe sahip birisiyim yazılarım genellikle felsefi ve ismim Ali

Anarax Reloaded[kaynağı değiştir]

Merhaba, zamanında büyük bir hevesle kayıt olmuştum. Arka plana geçtiğimde işin o kadar da kolay olmadığını anladım ve bir daha suya sabuna dokunmadım. Ekşi yazarlığının vermiş olduğu özgüven burada tutmadı ve bu komplike yapıdan dolayı bıraktım. Şimdi tekrardan dönüyorum. Ancak hala o kadar da kolay bir ortam olmadığının farkındayım. Başlangıç seviyesinde birine yardım edecek arkadaşlara selamlarımı iletirim. anarax 22:17, 8 Ağustos 2011 (UTC)

merhaba arkadaşlar,en taze çaylak benim sanırım,ingilizce kafein sayfasına takıldım,tarihçeyi türkçeye çevirip gönderdim ama sentez gibi alt sayfalar türkçe sayfada henüz yok dolayısıyla değiştiremiyorum,ben alt başlık ekleyebilirmiyim,yoksa yetkili birinin bu alt başlıkları açması mı gerekiyor,teşekkürler

kafein maddesini ingilizceden türkçeye çevirmeye çalışıyorum,tarihçeyi değiştirdim ama sentez gibi çoğu alt başlık türkçe sayfada yok,bu alt başlıkları neasıl eklerim,teşekkürler. Mtnkdd 12:05, 12 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba, Ben Esra, 19 yaşındayım. İzmir'de doğdum ve orada büyüdüm. TÜRKÜM! Bu sıralar ülkemizde olan ŞEHİT haberleri canımı sıkıyor. Lütfen bu TERÖRE BİR DUR DİYELİM! -- Hi, I am Esra, 19 years old. I was born and grew up there in Izmir. TURKS! This is sort of our country MARTYR news shakes me off. Please let's say that a STOP TERRORISM! Bu imzasız yazı 78.177.155.148 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Metehan Türkdönmez - Mtees[kaynağı değiştir]

Merhaba; Ben bir blog yazarı, sosyal ağ stratejisti ve bir öğrenciyim.Blogumda "Blog Yazarlığı ve Dijital Medya" odaklı yazılar yayınlarım. İyi bir ansiklopedi ve sözlük yazarı olmak için bu aileye katıldım. Teşekkürler. Mtees 22:30, 10 Eylül 2011 (UTC)

sdsadasdsadv Engin55 23:09, 13 Eylül 2011 (UTC)

ingilizce sayfalardan çeviri[kaynağı değiştir]

merhabalar,çaylak geldi dikkatli olun:)ben ingilizce sayfalardan çeviri yapmak istiyorum,türkçe sayfalarda ingilizce sayfalara nazaran içeriği çok dar sayfalar var,bu sayfaları ingilizce sayfalar düzeyine yaklaştırmak için bi proje varmıdır,buradan başlamak istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim,daha önceden bir kaç sayfaya ingilizce sayfaya dayanarak ekleme yaptım(kafein gibi)ama kaynak belirtmediğim için onaylanmadığını söylediler,zaten ingilizce wikipediden çeviriyor ne kaynağı göstermem gerekiyor anlamadım,yardımcı olursanız sevinirim,ya da ben şöle yapsam nası olur,türkçe sayfalarda içeriği zayıf olan bir maddenin içeriğini ingilizce sayfaya bağlı kalarak çevireyim,çevirimi de onaylayacak yetkili birilerine göndereyim onlar eklesin?çok mu konuştum????Mtnkdd 07:28, 26 Eylül 2011 (UTC)

Başlangıçta[kaynağı değiştir]

Ben Berkay ve vikipedi'yle genellikle genclerin ödev araştırma ve proje konusunda yararlandığı şekilde tanıştım.O zamandan beri sıklıkla girerim ve gerçekten sanal olarak insanların faydalanabileceği en güzel yer. Fakat değiştirme ve siteye yarar sağlama konusunda yardımlarınızı başlangıç seviyesinde olan kendim için beklerim. Teşekkürler, herkese iyi çalışmalar El'Tahir 13:28, 16 Ekim 2011 (UTC)

MusabTuğrul[kaynağı değiştir]

1998 de bağcılarda bir fakiranede doğdu.2 kardeşlerdi abisi enes babası mustafa annesi emine.Musab hep hacker olmak istedi.Kitaplar satın aldığında ilk yaptıgı şey e-okul şifresini çalmak başardıda.Musab öğretmenin e-okul şifresini çaldı ve notlarını değiştirdi.sonra bir banka soyarak holding sahibi oldu ve çaldığı paraları yetimlere verdi şimdi 13 yaşında arkadaşı yunus emreyle aynı sitede oturuyor.

adım leyla BİNGÖL, siyaset bilimi 3. sınıf öğrencisiyim. türkiye' nin yakın siyasi tarihi ve genel olarak siyaset bilimi hakkında faydalı eklemelerde bulunmak istiyorum.

Ben Erdoğan. Vikipedi ailesini oluşturan siz değerli yazarların arasına yeni katıldım. Vikipedi'den faydalanan biriyim ve karşılığını Vikipedi'ye katkıda bulunarak ödemeye çalışacağım. Umarım bu değerli ansiklopediyi kullananlara yazılarımla katkıda bulunurum. Herkese ilimi öğrenme ve öğretme yolunda başarılar dilerim... --Mr.madprof 15:34, 9 Aralık 2011 (UTC) Mr.MadProf

Sinan'ın sonundaki "c" ve "9"'u ingilizce okuyun lütfen.

Sinan Dişçioğlu ayrıntılı bilgi için http://websites.ekampus.orav.org.tr/sinanc9/2009/12/21/2392/page.aspx --Sinanc9 18:22, 15 Aralık 2011 (UTC)

Herkese Merhaba[kaynağı değiştir]

Hayatımda en çok istediğim şey her şeyi bilmek hemde her şeyi ama bu biraz imkansız çünkü beynim o kadar gelişmiş bir yapıya sahip değil ama olsun burada insanlara yardım etmenin iyi bir fikir olduğuna inanıyorum zaten bir çevirmenim ve gönüllü olarak çeviriler yapıyorum ama profesyonel bir çevirmen değilim sadece elimden geleni kadarını yapabiliyorum :) Herkese Başarılar Diliyorum.... EmreKLC 20:08, 22 Aralık 2011 (UTC)

Resim Yükleme[kaynağı değiştir]

Merhaba ben bir kaç resim yüklemek istiyorum fakat yetkim olmadığından yapamıyorum bir yetkili yardımcı olabilir mi acaba ?

sizlerle dos olup ,arkadaş kalmak ve sosyalleşmek icin geldim sitenize

Tanınmış veya tanınmamış kişilerin tarafsız ve kurallara uygun bir şekilde biyografilerini yayınlama amacı ile kayıt olmuş bulunmaktayım.Siteniz ise arama motorlarında arama yaptığımda çoğu sayfada bulunuyor ayrıca çok büyük bir bilgi kaynağı olduğu tartışılmaz. İyi çalışmalar..

Merhaba arkadaşlar!Ben viki'yi bir araştırma yaparken öğrendim mesela terzi daha sonra herşeyin burda olduğunu anladım ve bütün araştırmalarımı burdan yaptım.Ben öğrenciyim.Öğrenci olduğum için bol bol araştırma yapmam gerekiyor.Vikipedia'da o kadar araştırma yaptım.Şu ana kadar asla bir hata bulmadım.Performans ödevleri ve araştırma ödevlerinde favorim VİKİPEDİA!Ayrıca aile olarak hep Vikipedia'dan araştırma yapıyoruz.Bu site favori sitelerimden biri.Burda o kadar çok bilgi var ki şaşırıyorum.Çok zor bir kelimeyi yazsam bile Viki bunu biliyor!Teşekkürler Vikipedia.Ykurnaz 14:17, 1 Şubat 2012 (UTC)

selam çiftehan kasabasından ben buraya kendi memleketimi eklemek istiyorum çiftehan niğde ili ulukışla ilçesine bağlı bir beldedir. çiftehan 18:19, 8 Şubat 2012 (UTC)Ciftehan51

İş birliği projesine nasıl katılırım .[kaynağı değiştir]

Merhaba ben sinem vikipediye 2 gün önce katıldım.Tarihe çok fazla ilgi duyuyorum nerdeyse 7 yıldır her araştırmamı vikipediden yapıyorum.İş birliği projesine katılmak istiyorum ama nasıl katılacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Clever hjk (tartışma) 12:27, 8 Mart 2012 (UTC) (4 tane ~)

İşbirliği projesine katılımcılar ve sıralama yerine isminizi kurallara uygun şekilde eklemeniz gerek.İşbirliği projesinin konusuna katkıda bulunuyorsunuz.Takıldıklarınızı Vikipedi:Danışma Masası'nda sorabilirsiniz.İyi vikilemeler :) Kid Physicist (mesaj) 17:34, 29 Eylül 2012 (UTC)

Selamlar muhterem Vikipedistler[kaynağı değiştir]

Kelimeleri örgütlemek haddim değil ancak taşları örgütlrmede alçakgönüllü olmaya gerek duymadan, pekiyiyim diyebilirim. Vikipedya dostlarına kısaca kendimden bahsetmem gerekirse; Mardin/Derik’te dünyaya geldim, ilk-orta ve lise öğrenimimi Derik’te bitirdim. Dicle Üniversitesi Mimarlık Bölümünü 1998de bitirdikten sonra Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğini bitirdim. 13 yılımı organik mimariye verdikten sonra, . Mardin, Ankara ve Kırıkkale’de organik mimari projeleri ve aynı zamanda uygulamalarını icra ettim. 2010-2012 yıları arası 140.000 nufuslu bir kentte İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevini yürüttüm. Şu anda serbest meslekte mekanları tasarlamanın tadını çıkarmaktayım. Sizleri en içten hararetimle selamlıyorum. Mimar Mehmet Emin Akkaş E-mailim : organikmimari@hotmail.com

Herkese merhaba ! Adım Canberk. Bende internetle tanıştığım dönemden beri kullandığım bu özgür bilgi kaynağının bundan sonra gelişmesine yardım edeceğim. CnbrkCe (mesaj) 13:20, 18 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba buraya yeni katıldım. Vikipedi'yi yıllardır kullanıyorum ama şu aralar başlık eklemeyi öğrenmeye çalışıyorum. Umarım çözmeyi başaracağım.

Marcelo Machado[kaynağı değiştir]

Marcelinho Magalhaes Machado(12 Mayıs 1975 Rio De Jenerio,Brezilya)Brezilyalı basketbolcu.Brezilya ligi NBB takımlarından Flamengo Basket'te forma giymektedir.Brezilya Milli Takımının uzun yıllardır formasını giymektedir.2005 Fiba Americas Championship'te MVP seçilmiştir.Ayrıca Machado 05-06 sezonunda Litvanya ve Euroleague takımı Zalgiris Kaunas'ta Forma giymiştir.

Tolga Oğuz[kaynağı değiştir]

İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelmiştir.Zeytinburnu'nda büyümüştür.İlk okulu gazipaşa ilk öğretim okulunda, liseyi ihsan mermerci lisesinde 1 dönem olmak üzere 100.yıl ticaret meslek lisesinde liseyi bitirmiştir.Lise bittikten sonra üniversite sınavında beykent üniversite radyo ve televizyon bölümünü kazanmıştır. Yaptığı sporlar:

Atletizm: 3 madalya Yüzme Futbol:Süper amatör Ragbi: İstanbul lions ragbi klübü Takım kaptanlığını üstlenmiştir. Hız,zeka ve cesurluğuyla ragbide kendisini ispatlamıştır. Halen takım kaptanlığı görevini sürdürmektedir.

Kategori:Gençlerbirliği futbolcuları[kaynağı değiştir]

Serdar Samatyalı Sandro da Silva Mendonça Sedat Ağçay Mehmet Sedef Kemalettin Şentürk Serdar Kulbilge Serdar Özbayraktar Tayfun Seven Seyit Cem Ünsal Yusuf Şimşek (1938 doğumlu futbolcu) Josip Skoko Shane Smeltz Soner Aydoğdu Souleymane Youla Zeynel Soyuer Aytaç Sulu

Ben Kaan.Almanya'dan yaziyorum.Vikipedi'yi arkadasim önerdi.Yardimlarinizi bekliyorum.

--Avni 12:34, 22 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. 18 yaşındayım. İzmirliyim. İzmir Fen Lisesi mezunuyum ve üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Bilgi sahibi olduğum konuları paylaşmak istediğim için bu paylaşım platformuna üye oldum. Umarım benim de faydam dokunur. Firatmemis (mesaj) 15:53, 15 Eylül 2012 (UTC)

İyi Günler. Ben Yusuf Esen 18 Yaşındayım. vikipedi kendi hayatımı paylaşmak istiyorum.

dini konular[kaynağı değiştir]

selam ben yunus emre YAZGAN ben dini konularda yardım etmek istiyorum ansiklopedi de peygamber efendimizle ilgili fazla konu yok varsada onlara yardım etmek istiyorum umaram faydalı olur!! Yunus !!

Eseferoglu 11:37, 3 Mayıs 2013 (UTC)

Selam ben ismini vermeyen ve bunun da çok önemli olmadığını düşünen bir adamım. 2 adet kitap yazdım, okumayı çok seven fakat okuduğu kitaplardaki aşkı bulamayan bir adam.

Yeni bir sayfa açmak istiyorum. nasıl acıcam karıstım burdaEmustafab (mesaj) 13:57, 17 Haziran 2013 (UTC)

mrb yeni üyeyim ve yrdm istyrm

toygar topalca[kaynağı değiştir]

ben toygar topalca 12 yaşındayım komedyen olmak istiyorum

Sevgili wiki, merhaba vikipedistler hakkında iyi hoş bir sürü şey yazmış anlatmışsın ama en çok merak ettiğim şeye nasıl ulaşacağımı söylemeyi sanırım unutmuşsun. Sevgili viki benim profilimin durumu nedir? Hangi konumdayım? Hesabım olmasına rağmen hala anonim mi görünüyorum? Var mıyım? Yok muyum? Neden profil durumumu net bir şekilde göremiyorum. Neyse çok soru sordum, seni yormak istemem. Hadi kolay gelsin... --Palyaci (mesaj) 08:58, 5 Eylül 2013 (UTC)