Vikipedi:Tanışma/2007

Vikipedi, özgür ansiklopedi

~ wikiproje@googlegroups'a bekliyoruz;) ~ paylaşmanın nekadar güzel bir şey olduğunun bir kanıtı :)

                  • MERHABALAR:)Bende sitenin varlığını yeni tadanlardanım.Suudi Arabistanda yaşamaktayım.1980 doğumlu güzellik uzmanıyım.Yurt dışı seyahatlerine bayılıyorum.Ve Amerika ile ilgili yaptığım bir araştırmada siteye rastladım.Bende resimler ve makalelerde elimden geldiğince siteye katkıda bulunacağıma inanıyorum.Hepinize kolay gelsin.........

~ iyi yaşamlar herkese.ben kerim,öncelikle organlarımızı insanlığa bağışlayalım ve ölümden önce 6 kişiye hayat verip onlarla birlikte yaşamaya devam edelim. google'dan siteye bir makaleden girdim.Bilgi sonsuzdur ve insanların gereksinimleride sonsuzdur ama yaşam sonludur.Bu kısa yaşamda en güzeli ve iyiyi bulmaya çalışan bizler umarım farklı görüşlerle katkılarımızı birbirimize aktarabiliriz.En güzel bilgi paylaşılandır.Satış konusunda uzman ve eğitimciyim.Sanırım bu konularda daha çok katkım olur ayrıca diyalizden sonra böbrek nakli olmuş birisiyim.Bu konudada ilgilenenlere bilgi verebilirim tabiiki yaşadığım hastalık deneyimlerimle.Deyinki 'Hiç bir şey için benimdir deme sadece deyinki yanımdadır'.Sağlıklı ve yaşama sevinciyle hep birlikte karşılaşmak ve paylaşmak üzere hoşçakalınız.{{}}~

Merhaba ben bilgisayar programcılığı bölümü öğrencisiyim burayı daha önceden bir kaç kez isim olarak duydum ama hiç ilglenmemiştim ama bu gün şans eseri girme firsatim oldu ve incelemeye başladim ve burda gördüklerim karşısında gerçekten mutlu oldum burda kazanılabilecek çok şey var ben de elimden geldiğince her şekilde katkılarımı koyacağım ve burdanda kendime katacağım şeyler olacaktır. Herkeze Merhaba :) princeofdarkness -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

---Herkese selam ben veysel (esamd8@gmail.com)bilgisayar 2. sınıf ögrencisiyim çok güzel kaynaklar var ..teşekkür ederim..

slm böyle bir topluluğa katıldığım için çok mutluyum herkesi selamlıyorumKragen 00:09, 5 Şubat 2007 (UTC)

{{'Merhaba ben Ersin. Tarih Bölümü öğrencisiyim ve wikipediden oldukça yararlanmaktayım. Düşündüm ki benim de katkılarım neden olmasın. Ve sonunda buradayım. Böyle sitelerin varlığı beni mutlu ediyor. Herkese kolay gelsin. Mutlu kalın'}}

Merhaba, ben Mehmet PEKER. Umarım faydalı katkılar sağlayabilirim.17:01, 1 Ocak 2007 (UTC)

SELAM BEN FATİH HASAN YUKSEL: PROFESYONEL TERCÜMANLIK YAPIYORUM.... ÇEVİRİLERİMLE WİKİYE KATKIDA BULUNACAĞIM...

merhaba ben Ayla, umarım benimde bir katkım olur!ATICIAYLA 09:47, 2 Ocak 2007 (UTC)

merhaba ben istanbuldan yusuf mengi  !Delimengi Delimengi , delimengi adını kullanmamın adı internette bu adla yazıyor olmam 30 yaşında sıradan basit kendi halinden biraz uzak biriyim motosikletle yaşıyorum , site bir kaç kere googlede yaptığım aramalarda karşıma çıkmıştı , bu gün de iranla ilgili bir şeyler ararken karşıma yeniden çıktı ve kurcalamaya başlayınca biraz biraz anlar gibi oldum , sanırım burada olmam gerekiyor mümkün olduğunca katkıda bulunmaya çalışacağım , hiç değilse baharda irana gidersem sitedeki eksik gördüğüm yerleri tamamlarım...

Bu siteye mozilla firefox un anasayfasında araç çubuğumu düzenlerken rastladım..İlk izlenimlerim tek kelimeyle mükemmel. Bundan sonra mutlaka burada olacağım..Kendinize ii bakın Sarper26 13:43, 2 Ocak 2007

Merhaba, ben ilker taner. Siteyi google da arama yaparken tekrar buldum. Tekrar buldum diyorum çünkü daha önce de üye olmuş ama bazı özel nedenleden dolayı girememiştim. Şimdi yeniden üye oldum. Çok güzel şeyler katabileeğimi düşünüyorum. Umarım sizleri hayal kırıklığına uğratmam. Herkese iyi seneler.İlkertaner 17:32, 2 Ocak 2007 (UTC)

merhaba ben akeldan bu siteye google da araştırma yaparken rastladım tek kelimeyle mükemmel Akeldan 6431 10:53, 3 Ocak 2007 (UTC)

herkese slmm!!! ben müge... google'dan mineralleri araştırıyordum kardeşim vikipediye baksana orda oluyor dedi!! şaşırdım gerçekten çünkü daha çok küçük ona inanmadım tabii... :) bulamayınca burayı da deneyim bi dedim.. varmış!.. bu daha da şaşırtıcı olmuştu :) sonra da hemen üye olmam gerektiğine karar verdim ve sizinleyim :P

herkese selam ben murat bir internet cafede çalışıorum bazı ödev kaonularını araştırırken arama motoru olan googlede adresimize rastladım vede çok hoşuma gitti hele üüye olduğumdaki karşlınma şeklim dahada hoşuma gitti ve elimden geldiğince yardımcı olmaya karar verdimLoopus 20:35, 3 Ocak 2007 (UTC)

Tüm Vikipedistlere merhabalar,ilgi alanlarım,elektronik ,batı edebiyatı, eğitim, islam ,tasavvuf ben de özellikle bu konulardaki arşivimi ve bilgilerimi paylaşmaya çalışacağım,verimli olacağımı umuyorum burada olan herkese sevgiler.(abustek)

Herkese merhaba bilinmeyenlerin bilinir olduğu , umarsız ve çıkarsız paylaşımın en güzel örneği olan bu sayfalara umarım katkıda bulunabilirim (muygun)

merhabaaa!ben esra.9 yaşındayım.öğretmenimiz bize çok araştırma ödevi veriyor.ben bu araştırmaları google'den yapıyorum.bir araştırma yaparken vikipedi adını gördüm.önce buraya kayıt olabileceğimi bilmiyordum.sonra ablamın kayıt olabildiğini görünce ben de kayıt olmalıyım diye düşündüm.ve artık burdayım:D

Merhaba arkadaşlar! Ben Simyaver! Böyle güzel bir olaya katılmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gerçekten çok güzel bir olay. Artık internette yararlı işler yapabileceğim....

Selam arkadaşlar, ben Murat. Felsefe G. öğretmeniyim. İlk kez bir web araştırmasında karşıma çıkan,paylaşıma dayanan vikipedi dünyasını hala az tanıyorum, ama zamanla tanıyacağımı ve katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum.22:58, 4 Ocak 2007 (UTC)Kakaphonic 23:04, 4 Ocak 2007 (UTC)

merhaba ben eren bilgisayarcıyım ve arastırmayı seven bır ınsanım elımden geldıgı kadar yardımcı olacagım buraya saygılarımı sunarım

HERKESE MERHABALAR! BEN ADVERTISER53..REKLAMCILIK VE HALKLA İLİŞKİLER ÖĞRENCİSİYİM. SİTEYİ BİRÇOK KAYITLI VİKİPEDİST GİBİ GOOGLE'DEN BULDUM. SİTENİN TÜRKİYE AYAĞINDA BİLGİLER ÇOK YÜZEYSEL.BELLİ KONULARDA BİLGİLER BULABİLİYOSUNUZ AMA BU DETAY ANLAMINDA ÇOK DA YETERELİ DEĞİL. BU AMAÇLA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE SİTEYE KATKIDA BULUNMAK GEREKTĞİNE İNANIYORUM.O ZAMAN HERKES BEKLİ İSTEDİĞİ BÜTÜN BİLGİLERİ BULABİLİR.TÜM VİKİPEDİSTLERE SAYGILARIMLA..Advertiser53 23:16, 4 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba. Elimden geldiğince yeni madde eklemeye çalışacağım; ancak asıl katkım yanlış bilgileri ve yazım hatalarını düzeltmek olacak. Tüm kullanıcılara selamlar. Msksertacviker 08:58, 5 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba ben Van'dan Muammer KENBER. Herkes gibi ben de ilginç bilgiler vererek,herkesi bilgilendirmeye çalışmak isterim,saygılarımla... (muammerkenber)

Selamlar. Dilimizin düzgün kullanılmasında hassasiyetim büyük. Bu nedenle ansiklopedinin iç kısımlarındaki düzeltme işine talibim. Saygılarımla. Kompostu 13:16, 5 Ocak 2007 (UTC)

MERHABA.Ben istanbul'dan mustafa.Kamu görevlisiyim.gerçekleri çarpıtıp, bilerek ve kasıtlı olarak yalan söylemleri gerçekmiş gibi topluma yansıtanlardan nefret ediyorum.Bütün bunların yalan olduğunu doğrularının 'BU ŞEKİLDE'olduğunu söyleyeyemek insanın içinde ukde bırakıyor.burarada yer almam benim için bulunmaz bir fırsat.Dilerim sizin içinde öyledir.Saygılarımla{HEYULA}Hayula 19:30, 5 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba, Tuba ben Bursa'dan.Öğrenciyim ve öğrenmeyi çok seviyorum.Burdaki bilgilerden yararlanacağım gibi, kendi bilgilerimle fayda sağlayacağıma inanıyorum... ( Roxy 22:42, 5 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba, ben kubilay kılıç.9 eylül üniversitesinde öğrenciyim.Yeni bir şey öğrenmeyi ve aynı zamanda öğretmeyi çok severim.Umarım düşündüklerimi burada gerçekleştirebilirim.Kubilay05 23:27, 5 Ocak 2007 (UTC)

Merhabalar ben İstanbul'dan Serdar, uzun zamandır google'da yaptığım aramalarda aradığım bilgileri vikipedi'nin link verilmesi neticesinde bularak burası ile tanıştım ve bende kendimce katkı sağlamak için aranıza katıldım. Umarım vikipedi'nin içeriğini zenginleştirecek bilgilerle birlikteliğimiz yol alacak. Bluevelve 10:14, 6 Ocak 2007 (UTC)

S.A. herkese merhabalar... ben Muhammed Emin. Wikipedi'yi Google aracılığıyla tanıdım. Katkıda bulunacağımı düşünüyorum. Muhammed emin 15:51, 6 Ocak 2007 (UTC)

selamlar,ben merve marmara üniversitesi matematik bölümünde okuyorum aynı zamanda matematik öğretmeliği yapıyorum ve birazık da edebi geçmişim var:)umarım bi yerlerde öğrenme isteği olan birilerine yardım edebilirim...kullanıcı adı:Merve.sahin.666

Herkese Selamlar Diyorum... Wiki'yi Çevremdeki İlgiden dolayı Gördüm ve sanırım onun bana benimde ona yani size yararım olacağını sanıyorum hade bagalım: Xetreme 13:59, 7 Ocak 2007 (UTC)erdem arslan

Merhaba ben Elif İrem...Arastırma yaparken Wiki'ye rastladım.Umarım bende faydalı olabilirimTırtıl96 16:00, 7 Ocak 2007 (UTC)

merhaba arkadaşlar bende bilgim dahilinde yardımcı olamaya çalışacağım. bilmediğim konuları araştırıp bilmeyenlere yardımcı olmayı düşünüyorumBademgoz 22:26, 7 Ocak 2007 (UTC) selâm.kaan sezginden duydum burayı.daha yeniyim... -heryerde yeniyim. -nassı yani?.

iyi günner! bu arada ben halâ burdayım.bi de burda ben değiştir diyorum ve yazarken entıra basıp alta geçiriyorum yazıyı;fâkat sayfayı kaydet dedikten sonra benim yazdığım gibi olmadığını farkediyorum.bu değişiklik neyden(neyden diil ,zurnadan!.) kaynaklanıyo kaan ağbi? burda mıdır ki? bi de ben bi gecede kaan sezgin'e heryerden bi'nevi bişiyler söyleyen biri oldum gâliba.neyse!ismim herzevekil.kullanıcı ismim.

ANTALYA'DAN MERHABA ben fatoş siteye Üstün Dökmenin televizyon programlarını severek izliyorum ve daha fazla bilgi edinmek için googl dan araştırma yaparken rastladım.Bir sürü değişik kişilikteki insanların arasında kendimi kaybettim ve etrafımdaki insanların kişiliklerine büründüm.Bazen kendimi yok sayıyorum ve buda bana acı veriyor.Anlıyacağınız kendimi tanımayı ve kim olduğumu öğrenebilmeyi umuyorum.Belki bu arada siteye küçükte olsa faydam dokunabilir.SEVGİLERKerbela 06:34, 8 Ocak 2007 (UTC)

MERHABA, Ben Ankara'dan Savaş, bu siteye kendima ve diğer insanlara faydamın dokunabileceğini düşünerek üye oldum. Duyunca daha doğrusu bir basın organında sitenin tanıtımı görünce heyecanlandım ve evet bende burada yer almalıyım diye düşündüm. Geçekten takdire şayan bir hizmet. Bir türk genci olarak bu şekilde internetin yanlızca oyun oynamak ve yazışmaktan ibaret olmadığını göstermek istiyorum.

merhaba arkadaslar ben asli yurt disinda uluslar arasi iliskiler egitimi goruyordum bana verilen pi projenin arastirmasini yapmak uzere google dan taramaya basladim ve karsima bu sayfa cikti kurcalamaya basladigimda eger dogru eller tarafindan duzenlenirse sayfanin bircok insana yardim eli uzatacagini dusunuyorum.Bu insanlar neden biz olmayalim basarabildigimce sayfayi zenginlestirmeye caliscam hepimize kolay gelsin (4 tane)

Merhaba. Ben Sinan Erdem Haymanalıyım.Emekli öğretmenim. Sitenize tesadüfen girdim. Ulusal Kurtuluş Savaşının en önemli kalelerinden biri olan Haymana ilçesini hiç bir bilimsel dayanağı olmayan tamamen önyargılı olduğu açıkça belli olan çirkin bir yazı ile tanıtmışsınız. Bu yazınızla Türkiyemizin çeşitli bölgelerine dağılmış olan yüzbinlerce Haymanalıyı derinden yaraladığınızı bilmenizi isterim. Ayrıca Kürtler ile ilgili düşünceleriniz de beni hayretler içinde bıraktı.Bu bilgilere nasıl ulaştığınızı bilmiyorum ama temelden sakat bilgiler. Haymana maddesini derinliğine ve tarafsız bir araştırma yaparak yeniden yazınız. Hayman Gazetesindeki köşemde konuyu etraflıca ele almayı düşünüyorum. Saygılarımla.

Bir yanlis anlasilma olmus heralde. Vikipedideki icerigi olusturan bir kurum veya belirli kisiler yok herkes icerige katki saglayabilir. Eger maddede hatali gördügünüz yerler varsa lütfen "degistir" dügmesine basarak gerekli kismi degistiriniz. Sormak istediginiz sorulari bana yöneltebilirsiniz. --Ruzgarmesaj 13:56, 8 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba, ben Çağrı Yıldırım. Wikipedia yı uzun zamandır kullanıyorum ama Türkçe kaynakların çok az olduğunu gördüm ve elimden geldiğince gerek kendi bilgilerimler gerekse ingilizceden çeviri yaparak türkçe vikipedi'ye destek olacağım. ApoLLoNXT 14:53, 8 Ocak 2007 (UTC)Çağrı YıldırımApoLLoNXT 14:53, 8 Ocak 2007 (UTC)

selam ben ali zincir matematikçiyim elimden geldiğince matematik severlere yardımcı olmaya calışacagım istiyorum alizincir

Selamlar ben Onur Akbayir hayal gucumu ve genis genel kulturumu paylasmak icin burdayım umarim birilerinin bisiler ogretirken yuzunude guldurebilir ve Wiki'ye biseyler katabilirim.Takashi 15:57, 8 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba arkdaşlar ben gürkan kavuran.Elektrik elektronik mühendisiyim.ELektronik ve diğer konularda sahip olduğumu bilgi birikimini sizlerle ve diğer wikipedia kullanıcılarıyla paylaşmayı umuyorum.Saygılar......Grknkvrn 17:18, 8 Ocak 2007 (UTC)

Selam ben Tamer nıcım andacart 53 yaşındayım.Özellikle yemek tarifleri ve yapımına çok meraklıyım.Tüm Türkiyeyi gezdiğim için yöresel yemekleri de biraz bilirim.Yapılabilir doğru tariflerle katkıda bulunabilirim.Andacart 12:31, 9 Ocak 2007 (UTC)

slm arkadaşlar ben onur vikipediyi google da gördüm gireyim bi dedim:D. hunteralogist 20:01 9 ocak 2007

slm ben ferhat mersinden wikipedi yi googlede yeğenime bir ders ararken gördüm bundan sonra bende buradayım herkese kolay gelsin

Selamlar, ben İrfan otomotiv konusunda yardımcı olacağım.

Merhaba, ben ertugrul, ODTU Havacılık ve Uzay Mühendisliği öğrencisiyim. Wikipedia google da yaptigim cogu arastirmada karsima cıkıyordu, ama bu kadar kolay bir şekilde katkı yapabileceğimi düşünmemiştim. Çeşitli konularda bilgimi paylaşarak Tr Wikipedia'nin gelişmesine katkı sağlamak istiyorum. Bence herkesin bu Bilgi Havuzu'na katabileceği bir şeyler var. Bilgi bizimle olsun :) Ertugrulkr 22:49, 9 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba İsmim Ersin Vikipedi'yi bir kaç kez aramalarımın içeriğinde rastladım içerik oalrak dikkatimi çekti ve sonunda kayıt olmak istedi. Amacım düzeyli bir paylaşım sağlamak. Kendim Web tasarımla uğraşıyorum asp tabanlı siteler ve editörler yazıyoum burada ilgili arakadaşlarla tanışmak isterim ve bilgimizi paylaşmak tabikide. Herkese hayatında başarılar dilerim...

Herkese selam, ben Mehmet Acembaba bu kadar söyleneni okuduktan sonra desteklememek mümkün değil. Matematik ve bilgisayar konusunda destek olacağım.--Mehmetacembaba 07:28, 10 Ocak 2007 (UTC)

MooNSpeLLMooNSpeLL 00:36, 10 Ocak 2007 (UTC) atamer54 hepinize iyi günler,ekonomi,finans konularında yararlı olacağım

merhaba ben sabri, yurt dışından katılıyorum aranıza. size edebiyat konusunda değişik ve ilgi çekici bilgiler vermeye çalışacağım. hem bilgimizi hem de sevgimizi paylaşabiliriz..saygılar..

Merhaba, ben Fatih. Gıda mühendisiyim. Bu organizasyonu arama motorlarında literatür ararken tanıdım. Ve içerisindeki sinerjiye gerçekten hayran oldum. Bilgiyi gerçekten sadece paylaşmak gayesiyle birbirlerine sunan insanların arasında olmak bana mutluluk veriyor. Yanı sıra burada olmanın bana ve naciz bir katkım olursa o insanlara faydalı olabileceğini düşünerek buraya kayıt oldum. Herkese hayatlarında başarılar dilerim, saygılar.Fatihsavas 21:47, 10 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba Ben PS. Siteye google'dan yaptığım aramalar sonucu ulaştım, kaliteli ve elit bi site olduğunu kanısına vardıktan sonra kendi adıma bi üyelik aldım. Site'ye herhangi bi katkım olursa çok mutlu olacağımPyramid schemes 23:03, 10 Ocak 2007 (UTC)

Selam ben Kayhan özlen...Wikipedia yı ilk nerden duyduğumu haturlamıyorum ama google'da karşıma sık sık çıkmadan önce de biliyordum.Gerçekten çok yararlandım ...Wikipedia beni zeki gösteriyor...)))Kayhanist 22:04, 10 Ocak 2007 (UTC) Selamlar siteyi ordan burdan duydum geldim umarım eğleniriz öğreniriz saygılar Nexus 00:15, 11 Ocak 2007 (UTC)temel ihtiyaçlar kristali.

Herkese merhaba adım Affan. Son sınıf sinema öğrencisiyim. Wikipedia'dan sonra yavaş yavaş sitenin Türkçe versiyonunu da kullanmaya başladım. Faydalandığım ölçüde katkı sağlayabilirsem ne mutlu.

Türkçe Vikipedi'nin diğer dillere kıyasla daha iyi seviyelerde olması gerekmektedir. Bu nedenle, uzun zamandır kullandığım Vikipedi'de, Türkçe bölümüne aktif destek verme kararı aldım. Bilgisayar yüksek mühendisi olarak uzmanlık alanlarım ve güncel konular hakkında yeni makaleler eklemeyi ve mevcut makaleleri bilgim dahilinde geliştirmeyi düşünüyorum. Erdemcan 14:31, 11 Ocak 2007 (UTC)

merhaba ben fatma, son sınıf ing. işletme ogrencısıyım. siteye ufacık bı katkım olursa ne mutlu bana. katkısı olanlara da sımdıden tesekkurler...Fotti 21:53, 11 Ocak 2007 (UTC)

merhaba; ben ibrahim. kamu yönetimi mezunuyum. viki ile google'e başlık ararken tanıştım ve derli toplu olduğunu gördüm. bugün yine aynı şekilde, bir başlık ararken değiştirebileceğimi de görünce hemen hesap açmaya karar verdim. ben hemen işe koyuluyorum. herkese saygılar...Thespis 22:08, 11 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba, Turan Erdem. 1950 doğumluyum.Burcum terazi. İstanbul İşletmeden mezunum.İş hayatında oldukça tecrübeliyim. Şu an serbest danışmanlık yapıyorum.Yahoo da çok eskiden beri üyeyim. Türkçe vikiped'i yahoo da bir müzik parçasını ararken gördüm, üye oldum. Buradan yardımım olabileceği veya yardım alabileceğim kişi ve konuların olduğunu sanıyorum. Bunu zaman içinde göreceğim. Herkese iyigünler.subaru4x4

Merhabalar, ben Temmuz. Öğrenciyim ve Vikipedi'den uzun süredir ödevlerim için yararlanıyorum. Ama Vikipedi'de olmayan ve bilgi sahibi olduğum bazı konuları görünce "Neden ben de üye olup paylaşıma başlamayayım ?" dedim. Vikipedi, tek kelimeyle harika bir site. Özellikle sloganı gibi "özgür" olabilmesini çok takdir ediyorum. Ve buradan Vikipedi'yi hazırlayanları tebrik etmek istiyorum !

selam be boran.ansilopedıden haberım vardı ama hıc ılgılenmemıstım.bu haftakı nokta dergısındekı yazıları ve sıkayetlerı okuyunca hosuma gıttı

Selam :) 'Rastgele Sayfa' 'ya basıp farklı şeyler okumak güzel :) başka türlü gece bu saatte vakit geçmiyor,dışarısı da karlı zaten : )LeeThee 23:35, 12 Ocak 2007 (UTC)

Bilmiyorum nasıl oldu ama birden kendimi bu eşsiz kaynağın içinde buldum. Bu wikipedia denen meret hayatıma girmek için elinden geleni yaptıkca ben ondan kaçtım. Israrla reddeddim bu oluşumun bir parçası olmayı :) Wikipedia hakkında okuduklarım ve söyletenler beni korkutmuştu sanırım. Herkes tarafından değiştirilebilen bilgiler. Milyonlarca kullanıcı filan falan işte. Bütün kararlılığımla kaçtım. Ama ta ki bugüne kadar :) Sonunda benm gibi sabit bir insanı bile kendisine üye yapmayı başardı bu sistem. Bütün kullanıcılar gibi benim de çok işime yarıyor gerçekten. Bende dedim ki kendi kendime, senin yaptıklarından baskalarının işine yarayabilir bora :) Gel senn de çorbada bir tuzun olsun :) Olay tamamen bundan ibarettir arkadaşlar. Öle akademik bilgi filn verecek deilim. Aramızda benm yada bir başka arkadaşımızın akademik kariyeriyle ilgilenen baska arkadaşlar olduğunu zannetmiyorum. O yüzden kasmaya gerek yok :) Hadi hepimize kolay gelsin Trigger55 10:51, 13 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba ben Mustafa YAKISIKLI, Eskişehir Osmangazi Ünv.Tıp Fakültesi öğrencisiyim. Wikipedia'nın artık Türkçe olarak da hizmet vermesi ve siz değerli okuyucuların katkıları gerçekten onur verici ancak diğer dillere nazaran fakir bir içeriğinin olması da bi o kadar üzücü. Ben inanıyorum ki sizler de benim gibi düşünüyor ve Vikipedi Türkçe'nin zamanla bir İngilizce versiyonu ile yarışır duruma geleceğini biliyorsunuz. Elimden geldiğince Biyoloji ve Tıp alanlarında yazılar yazmaya makaleler yollamaya gayret edeceğim .. Bilgi konusunda cömert olmak şarttır. Bir insana bile faydalı olmanın hazzı tarif edilemez. Bunu başarabilirsem ne mutlu bana. DRYaKiSiKLi 09:33, 14 Ocak 2007 (UTC) bilgi paylaşımı yapmak isteyen arkadaslarım için e-mail adresim : 'mustafa_yakisikli@mynet.com'

Selam ben Mustafa,ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim.Daha çok teknik konularda yazmayı düşünüyorum.Vikipedi benim için çok değerli.Geçen sene (lise son sınıfdayken)vikipedinin bana çok faydası oldu.Şimdi de benim katkım olacak.Hepinize saygılar sevgili okuyucu ve yazarlarSkeletor 12:47, 14 Ocak 2007 (UTC)

Selamlar ben belçikadan M. Mustafa bende diğer arkadaşlar abiler gibi bu siteyi ilk önce google'dan sonrada daha farklı yerlerden duydum, mesela okulda öğretmenim bir ödev verdi ve vikipedi'de detaylı bilgi bulabilirsin dedi ve vikipediyi önerdi. Vikipedi'de özellikle İslam dîni ve tasavvuf hakkında bilgi paylaşımı yapmak istiyorum. Kendim küçük yaştan beri tasavvuf camiâsının içinde büyüdüğüm için tasavvufu en güzel ve doğru kaynaktan sizlere ulaştırmak istiyorum. Şimdiye kadar gördüğüme göre Özgür bir ansiklopedi olduğunu belirtmişler buna güvenerek bu niyete vardım. Denemelerim oldu fakat başarılı olmadığına inanıyorum, daha açik ve düzenli bir yazıyla tekrar görüşmek ümidiyle. by-bilvanis@hotmail.com by-bilvanis 14 Ocak 2007 18:40

Merhaba ben Selim DURMUŞ, oldukça geciktiğimin farkındayım. Uzun zamandır takip ettiğim wikipedia ya katkıda bulunma zamanının geldiğini düşünüyorum. İçeriğin gelişmesinde desteğini, katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Selim DURMUŞ 18:48, 14 Ocak 2007 (UTC)

Selamlar ben Mehmet Öztürk ingilizce öğretmeniyim,eksik konuları tamamlama zamanı gelmişti :-)Mhmt1500 19:12, 14 Ocak 2007 (UTC)

Selam dostlar.Ben hilmi 34 yaşındayım ve Karabük-Ovacık'lıyım. Ziraat mühendisiyim.Şuan Yabancı bir firmada yöneticilik yapıyorum.Hani karşılaştığım dostlar hep Karabük neresi nereye bağlı diyorlar ya işte ben de bunu ulu orta nette Karabük'ün neresi olduğunu ve neleri olduğunu aktarmak için buradayım.herkes gibi tesadüfen buldum bu sayfayı.İçeriğini tam çözmüş değilim ama herhalde çözeriz.Selamlar

Merhaba Ben Erkan AYdın ilinde yaşamaktayım ve önce yaşadığım yere sonra ege bölgesine faydalı olmak için burdayım.. Herkese selamlar

Selam ben Yaşar, 31 yaşındayım, Bankacıyım, İstanbul Beyoğlunda oturuyorum; Özellikle Tarih ve siyasi içerikli araştırmalar üzerinde çalışıyorum, wikipedia'dan yararlanıyorum ancak gelişmesi gerekekn konular ve başlıkları olduğuna inanıyorum, Ayrıca finans konusunda katkılarım olacağı inancındayım, Sevgiler, Saygılar.

selamlar ,hayat nasıl oada bende buradayım bundan sonra benimle çok uğraşacaksınız hadi kolay gelsinnnnİsyankar21 00:32, 16 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba...wikipedi ozgur ansiklopedinin fikir babalarinin Matrix filmine ilham veren kisilerden Kevin Kelly'nin web sayfasinda konuk edileceklerini ogrendigimde ilgimi cekmisti....insanlik icin son derece onemli bir proje...girisimde katkisi olan herkese tebriklerNataraja 20:38, 16 Ocak 2007 (UTC)

Tüm Vikipedi ailesine selamlar . Herkese başarılar dilerim . Sakarya dan Murat.

Selam, Vikipedi çok faydalı bilgilere erişebildiğim bir site. Edebiyat ile ilgili pek çok konu başlığından faydalanıyorum. Teşekkürler Laysamina 11:59, 18 Ocak 2007 (UTC) Merhaba ben soner vikipediye herkesin katkılarını bekliyorum şimdiden herkese kolay gelsin.Soner1

Efendiler,kardeş ülkeden - Azerbeycandan selamlarımı ve saygılarımı kabul ediniz. Ben Serdar Nezer(ov),bölümüm ULUSLARARASI İLİŞKİLER,ihtisas REGİONŞÜNASLIK.Bu siteyi,benim okuduğum Bakü Slavyan Üniversitesinden tanidığım,arkadaşlık ilişkilerinde olduğum bir Türkiyeli öğrencinin msnindeki infosunu izlerken buldum ve üye oldum,hem umarım buradakı efendilerle iyice fikirlermizi paylaşa ve her kesin kendinin uyumuş olduğu ideolojisini ortaya koya bileceğini ve efendi efendi oturup fikir mübadilesi sürdüre bilecektir.Her kese mutlu günler,hayırlı işler,efendim.

slm bende istanbuldan katılıyırum açık kaynak kodun insanlara bir paylaşımını görmekten mutluyum.umarım böyle platformlar devam eder.aslında ben wikipediyi biliyordum ama ingilizce tabanlı olduğunu zannediyordum.pcnet bilgisayar dergisi sayesinde wikipedi türkçenin olduğunu anladım şimdide üyeyim.böyle paylaşımlar devam etsin.

MADA : artık bende buradayım :P

Merhaba, Vikipedi'den uzun süredir faydalanıyordum, artık bilgi ekleyerek başkalarına faydalı olmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum. Bilgilerimi ve araştırmak istediklerimi düzenlemek için de Vikipedi'nin çok elverişli bir ortam sunduğunu düşünüyorum. Caner Önoğlu

Vikipedi ailesine katıldığım için mutluyum. Ben Almanya'dan Metin. Uzun süredir medya sektöründe çalışıyorum ve özel bir TV kanalında yayından sorumlu olarak görev yapıyorum. Elimden geldiğince yazım hatalarının düzeltilmesi konusunda katkı sağlayabileceğimi umuyorum. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler, başladık bakalım. Haydi hayırlısı...Emeği geçen bütün vikipedistlere teşekkürler şimdiden. Burayı nereden bulduğuma gelince www.birmilyon.com adresi üzerindeki bazı soruların cevabını ararken google üzerinde rastladım. İyi ki rastladım arkadaşlar...sevgiyle kalın...Tomkedi 13:07, 21 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba.Ben Çağlar.Uzun süredir araştırma yaparken wikipedi'den yararlanıyordum.Ve eksik bulduğum konuları eklersem daha da faydalı bir kaynak yaratılmış olacağını farketmem üzerine aranıza katılmaya karar verdim. Avşaroğlu 16:22, 22 Ocak 2007 (UTC)

Herkese merhaba! TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler okumaktayım. Hürriyet Gazetesi'nin bir ekinde Wikipedia adına rastlamıştım, ilgimi çekti ve siteyi o günden başlayarak takip etmeye başladım. Yaklaşık 1 yıl oldu ve işte buradayım, aranızda bir editör olarak bulunmanın keyfini yaşıyorum. Umarım site adına, daha da önemlisi; özgür ve ulaşılabilir bilgi adına vereceğimiz emekler bir gün çabamızın meyvelerine ulaşmamızı sağlayacaktır. Saygılarımla: Doğukan. EastD 23:37, 23 Ocak 2007 (UTC)

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, Ve bir orman gibi kardeşçesine. Nazım Hikmet

Mezahir Efendiyev

Merhaba. Ben cem kdz. ereğlide yasamakla beraber burada müteahhitlik yapmaktayım. Bugun sans eseri girdigim bu siteye bir cocuk heyecanıyla katılırken buldum kendımı. Kendımı gelıstırecegıme ve bu paylasım agında belkı bırılerıne faydalı olabılecegıme ınandım. Sımdılık hoscakalın :) Sehhzade 11:21, 25 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba. Ben Birce, İzmir'de oturuyorum. Ege Ünv. Tekstil Müh. öğrencisiyim. Vikipedi'yle Google sayesinde tanıştım. Herkese sevgiler.... Birmev 15:49, 25 Ocak 2007 (Utc)

İskenderundan merhabalar ben sertan..aralık ayında bir sanayi tesisisinin ne demek olduğunu google a yazdığımda bu pırıl pırıl siteyi görme imkanım oldu.Gerçektende inernetteki bir eksiği özgün bir düşünce ile kapatmaya çalışıyorsunuz.Artı kher sabah işyerime geldiğimde açılış sayfam olarak sizin sitenizi görüyorum.Yeni girilen terimleri okumak ve bilgilenmek ise anlatılmaz bir duygu..Kendiminde yeni girişler yapabileceğimi büyük bir nezaketle anlatan site yönetimine teşekkürlerimi sunarım...sertan akyıldırım 26.01.2007

merhaba ben yavuz internette aksamları cok vakıt gecırdıgım bı aksam vıkıpedıye rastladım ve saatlerce dolastım.sonunda bılmedıklerımın bıldıklerımden daha cok oldugunu hatırladım ve bıldıklerımızı bılmeyenlere anlatmanın vıkıpedıyle daha da kolay oldugunu gordum.emek vermek ısteyenlere ıyı bı baslangıc.emegı gecenlere saygılarSeciye 19:00, 26 Ocak 2007 (UTC)

Merhaba...Ben onur,şimdilik izmir'de yaşıyorum,şimdilik diyorum çünkü izmirden ayrılma zamanım ne yazık ki yaklaşıyor.Wikipedianın türkçeye çevrilmesinde ve böyle bir bilgi yığının oluşturulması için çalışan herkese teşekkürler.İnternet gerçek amaçlarına yönelik ancak bu kadar güzel kullanılabilirdi.Sanırım gelecek nesiller neler düşündüğümüzü bu sayfaları takip ederek rahatlıkla anlayabilecektir.Wikipedianın türkçe sitesi ile Wikipedia.org aracılığı ile tanıştım.Umarım paylaşılacak bu kadar fazla şey varken hepimize mutlak ve güzel bir iletişim olanağı sunmaya devam eder.Katkılarımla size destek olmaklaya çalışacağım.Herşey için şimdiden teşekkürler...

Selamlar.Tarihin sadece savaştan ve antlaşmalardan ibaret olmadığını,geçmişini unutmanın ne acı sonuçlar doğurduğunu öğrenmek ve öğretmek adına.....EJDEREyuki25 18:42, 27 Ocak 2007 (UTC)

merhaba,ödevlerim için araştırma yaparken wikipedia ya ulaştım ve çok memnum kaldım.umarım daha çok yararlı hale gelicek tabi hepimizim katkılarıyla...(istiğna)

herkese merhaba.ben zuhal.vikipedi ile google da arama yaparken tanıştım. epeydir kullanıyordum ancak yazar olmayı hiç düşünmemiştim.dün baktığım bir yazıda eksikler ve hatalr görünce düzeltmek istedim böylece yazarlığa başladım. faydam olacağına,faydalanacağıma inanıyorum.

Herkese selamlar. Özgür ansiklopediye katkım olur umarım. Wakai 10:31, 29 Ocak 2007 (UTC)

Selamlar aranızda olmaktan mutluyum .İnşallah yararlı katkılarımızla ekilen bu tohumu sulayıp fidan haline dahada ileri gidip ağaç haline getiririz.Saygılarımla... |Renaissance]] 21:12, 29 Ocak 2007 (UTC)

Selamun alaykum.Ben Abdullah.Isletme mezunuyum.Pakistan'da yasamaktayim.Yamanni Selam, Ben arkeoloji öğrencisiyim. Vikipedi'yi uzun zamandır biliyordum ve genellikle yetersiz kaldığını görüyordum. Vikipedi'nin çok daha kapsamlı olmasını istiyorum, buna mümkün olduğunca katkıda bulunacağım. ANANKE

Merhaba ben Mehmet , uluslararası ilişkiler öğrencisiyim.Vikipediyle daha önce yaptığım araaştırmalar sonucu google'da karşılaştım.Burada üyelik olduğunu ve bu kadar kapsamlı bir site olduğunu bilmiyordum.Şimdi Vikipediye bilgimin sınırlarını zorlayarak katkıda bulunamaya çalışacağım.

Merhaba ben tanzer ..o.d.t.ü elektronik öğrencisiyim.Vikipediyi araştırmalarım sırasında keşfettim..Ve çok harika bir paylaşım kütüphanesi.Katkıda bulunmayı görev edindim..Teşşekkürler fandarren@hotmail.com

Merhaba ben Ömer. Ankara'da yaşıyorum. matematik bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. vikipedide memleketim olan Pusatlı köyünün(kayseri) tarihte Kuvayi Milliye'ye cephanelik yaptığını öğrendim. bu yüzden kullanıcı adım from_arsenal. arsenal cephanelik demek. bu güzel siteyi çok yakın arkadaşım ocean kullanıcı adlı murat'tan öğrendim. hepinize başarılar, saygılar.From arsenal 21:54, 31 Ocak 2007 (UTC)