Vikipedi:Tanışma/2006/02

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ben bu siteyi aylardır biliyorum ama türkçesini yeni gördüm, çok daha iyi olacağını düşünüyorum... aytaç™


merhaba ben hayri isvecte yasiyorum vikipedi guzel bir calisma umarim bilgileri hep tarafsiz olur. Bu arada ben bir soru sorcam mesela bir seyi bir bilgiyi baska bir dilde de anlatma sansimiz varmi acaba.


MERHABA VİKİPEDİ İNSANLARI BEN İNTERNETTE ARAMA YAPARKEN SİTE İLE TANIŞTIM. SOYUM KURESAN AŞİRETİNDEN OLDUĞU İÇİN BU İSMİ KULLANIYORUM. GÖRÜŞMEK ÜZERE


Merhaba. Ben Tümer Bülbül. Siteyi tesadüfen buldum. Istanbul G.O.Paşa'da ikamet etmekteyim.Bu bilgi girişini yaptıktan sonra siteyi gezeceğim. Bana ait küçük bir mısra ile seslenmek isterim: "Yiğidi sevdası öldürür, ecel değil. Güzeli vefasız öldürür,sevdası değil." Merter'de bilişim sektöründe faaliyette bulunmaktayım. Saygılarımla,


selamlar; ben ankara üni. dtcf sosyoloji 1. sınıf öğrencisiyim. ödev için araştırma yaparken sitenizi gördüm. umarım site gelişir, ödevler için kaynak bulma zorluğu biter. e tabi bunda da sadece bireysel bir çıkar gütmeyip, katkıda bulunmaya hazırım. RepublicX 19:20, 22 Mart 2006 (UTC)


merhabalar...bilgi paylaşıldığı kadardır...sayın üniversite hocalarımız bilgilerini bizlerden esirgese de biz edindiklerimizi belki birine lazım olur diye buraya koymayı vazife edindik...ankara gazi üniversitesi diş hek.fakültesi stj.dt.hakanDt.hakan 22:28, 26 Mart 2006 (UTC) (4 tane ~)


Herkese çok selam, İTÜ'den yeni mezun oldum. Vikipedi'nin gelişimi için birçok arkadaşımı buraya yönlendirmeme rağmen daha önce makale girmiyordum. Bundan böyle girdiğim makalelerle de vikipedinin gelişimine katkıda bulunacağım.

Sevgiyle, Gundoganfa 11:37, 6 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba...Ben Elektrik-Elektronik Mühendisiyim.Vikipedi'yi araştırmalarım için çok kullandım.Bundan sonra içeriğine ben de katkıda bulunacağım...Burakkaşık 02:39, 1 Şubat 2006 (UTC)


herkese iyi sabahlar mozilla firefox da rastladım ve hemen uye oldum.Dumlupinar univesitesi 2,sınıf işletme okuyorum.Herkese selamlar diyorum


Merhaba. Ben Serkan. ODTÜ Makine Mühendisliğinde okuyorum. Wikipedia'yı uzun süredir kullanıyordum ama Wikipedi'yi dün bir dergide gördüm, hemen geldim :) Sekocan 13:53, 1 Şubat 2006 (UTC)


Selam wikipedia sakinleri. ben derya. işletme mezununuyum. özel bir web sayfasında tanıdım ve size katılmaya kara verdim. saygılar:p


selamlar olsun yurdumun toprağına taşına demekle başlayalım ben bahadır bilgisayar mühendisliği için yırtıyorum bu sene okul falan bitti "aylak on the net" bir arkadaş kişisi...bu siteyi ekşisözlük sayesinde öğrendim bişeycikler katabilirsem ne ala ne mualla bana Anathema 17:25, 1 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba ben alper levi. Turizm sektöründe olmama zamen eski uygarlıklar ve eski dinlere karsı buyuk bir merakım var. Burada hepimizin bildiklerini bir biriyle paylaşmasının sonucunda cok guzel seylerın ortaya cıkabileceğini dusunuyorum.


selamlar..ben bir öğretmenim.bu oluşumun önümüzdeki yıllarda en büyük bilgi başvuru kaynağınını oluşturacağını zannediyor,katkılarından dolayı tüm katılımcılara teşekkürler sunuyor ,sağlıklı mutlu sınırsız bilgili nice günler diliyorum.suleymanekiz@yahoo.com


Merhaba. Ben Hikâyeci. Wikipedi'yi google da bir şeyleri aratırken buldum. Burası bir ansiklopediden çok bir tartışma ortamı gibi geliyor bana, ve böyle olmasından da memnunum. :) Hikayeci 13:10, 2 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba.Ben sinan(sineq).istanbul üniversitesi matematik bölümü öğrencisiyim.vikipediden yaralanmak kadar katkıdada bulunmak lazım dedim ve bende üye oldum.:)Sineq 14:14, 2 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba. Ben Özer Aydın. 21 yaşımdayım Sakarya Üniversitesi'nde inşaat mühendisliği bölümünde okuyorum. Bir bilgi kaynağına katkıda bulunmak üzere olduğumdan çok mutluyum.


Merhaba!Ben Ebru Viki yi ekşi sozlukten öğrendim umarım bişeyler katabilirim.Katamazsam da canım sağolsun Eirene 18:07, 5 Şubat 2006 (UTC)


"Merhaba ben tuncay uludağ üniversitesi yalova meslek yüksek okulu deniz ve liman işletmeciliği bölümünde okuyorum. Viki'yi google'da arama yaparken buldum :) Gerçektende muhteşem ötesi bir yer... Başka söze ne gerek var:) Gothic 18:53, 5 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba, vikipedi arkadaşımdan öğrendim. Güzelmiş.--rustyspoon 19:22, 5 Şubat 2006 (UTC)


selam ben Reha, odtü'de işletme okuyorum şimdilik, geçen donem çok işime yaradı wikipedia, wikipedi'den ise yeni haberim oldu. aralarındaki farkı kapamaya geldim...


Merhaba ben Levent.Ziraat Mühendisiyim.Bizim de kendimize ait bir sözlüğümüz olsun diyerekten burdayım.Bir bilgisayar dergisinde gördüm. Arkadaşlar kotaralım şu işi elbirliğiyle...İlerde çocuklarımız faydalansın:)) Levosimsek 18:43, 8 Şubat 2006 (UTC) (4 tane ~)


Merhaba Wikipedi'ye gönül verenler. Adım Suavi, bu sitenin İngilizce versiyonunu, tesadüfen dün gece gördüm. Buzdağları ile ilgili bir araştırma yaparken karşıma çıktı. Türkçe dil desteğini fark edememiştim, ancak bugün yani 10.02.2006'da sitenin linklerinde dolaşırken Türkçe linki bir mucize gibiydi. Hele de böyle bir ansiklopediye doğrudan katkıda bulunabileceğimi fark ettiğimde ise heyecanım kat kat arttı. Neyse, şimdilik duygularım bunlar. Bu siteye katkıda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu arada sizlerden bir ricam var. Bu siteye katkıda bulunurken lütfen Türkçe dil ve imla kurallarına uyalım ki, siteye girenler zıpır bir sitede olmadıklarını anlasınlar.SALTEN 11:55, 10 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba sevgili Wikipedi üyeleri, Ben Barış,İzmir'den katılıyorum ,Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu'nda Ev Cihazları Teknolojisi bölümünde okuyorum.Wikipedi'yi nereden duydum? google'da bir araştırma içerisindeyken işime yarayan konuyu buradan buldum ve bu şekilde bir kaç kere daha aynı olay oldu.Wikipedi'nin şahsıma önemli değer katacağını düşündüm ve kayıt oldum. Sevgiler İzmir'den Redefizz 13:22, 11 Şubat 2006 (UTC)


Herkese sevgiler, saygılar. Bu sayfayı bütün arkadaşlarıma, öğrenci kardeşlerime gönderiyorum, girmeleri için ısrar ediyorum. Çok güzel bir kültür sitesi. Çağdaş insan olmak için harika bir site. SİGARASIZ GÜNLER SİZLERİN OLSUN. Caner Bayramoğlu.


Selamlar, wikipediyi ekşi sözlük sayesinde öğrendim. Ben mülkiyede okuyorum. Hep beraber güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.Zedda 17:04, 12 Şubat 2006 (UTC)


WİKİPEDİ'YE HOŞGELDİK ARKADAŞLAR!!!

Bu sayfaya üye olmak; zeka, ciddi bir bilgi birikimi, yüksek kültür seviyesi, araştırma alışkanlığı ve bildiklerini aktarabilme yeteneği gibi bir takım özellikler gerektirmektedir. Tüm katılımcıları tebrik ediyorum...Yon@


Herkese selam, Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Yüksek Lisans Öğrencisiyim. Bu çok Güzel bir şey, Size ait bir bilgiyi sizin gibi bir başka öğrenciye ya da araştırmayı seven birine aktarabileceksiniz. Üstelik sizin bilmediğiniz eksik şeyleride bir başkası tamamlayacak. Bundan daha güzel bir paylaşım olabilirmi...?


Selam ,

Wikipedia yı çok duymuştum,google da bir sözcük ararken vikipedi yi görünce çok şaırdım...aynı zamanda çok sevindim.. hemen sayfayı ziyaret edip kayıtlı bir üyesi oldum....Skunk 20:54, 12 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba,

İstanbul'dan IT Manager. Umarım yararlı olurum. Saygılar. Alper Güçlü 09:50, 13 Şubat 2006 (UTC)


merhaba,ben mert.fırat üniversitesi jeoloji mühendisliğinde okuyorum. wikipedia yı gazetedelerden okumuştum..şimdi üye oldum umarım daha yararlı olacaktır hepimize..Demokan 08:04, 13 Şubat 2006 (UTC)demokan


Selam , ben el_joseph demin kayıt oldum herkese selamlar umarım yardımcı olurum ve yardım alırım kendinize ii bakınEl joseph 01:58, 14 Şubat 2006 (UTC)


merhaba ben mustafa alp akoglan hep adını duyuyordum neymiş diye bakmaya geldim belli olmaz belkide hep kalırım ilk izlemimim güzel bişi gibi geldi bana şeklinde oldu bu arada kendimi tanıtayım 31 yaşındayım bir kamu kuruluşunda memurum evli iki çocuk babasıyım hadi bakalım hayırlısı Mulenbu 12:33, 14 Şubat 2006 (UTC)


merhaba ben kancan.


merhaba ben Muhittin, YTÜ Endüstri Mühendisliği'nde okuyorum. Bi özel sitede gördüm tanıtımını üye olmak istedim. Yardımlarınızı alırsak ve yardımcı olabilirsek ne mutlu bize... Saygılarımla. X wob x 18:30, 15 Şubat 2006 (UTC)


Herkese kolay gelsin! Ben ramo. Bir süredir vikipediyi izliyorum. Gençlerin ilgisine çok memnun oluyorum. Bilgi kaynağından yararlanmak ve en de önemlisi bilgi kaynağı oluşumuna katkıda bulunulması çok güzel bir davranış. Bu gençlerle çok şeyin başarılacağına inanıyorum. Çok iyi organize olmak şartıyla. Hazır Başka formatta yazıları daha kolay aktarabilmek belki pek çok şeyi kolaylaştırabilir. örneğin Benim stoklarımda pek çok türkçe yazılmış Biyolojik bilgi zaten var. Bunları aktarmak istediğimde yazım kuralları ile karşılaştım. Herkese sevgiler


merhaba ben emre ben 2 senlik isletme mezunuyum acik ögretimde 3 siniftayim bu siteyi bir tesaduf eseri buldum ILYADA destanini arastirirken buraya girdim cok ilgimi çekti bu site ins benimde sizlere katacagim ve ögrenecegim seyler olur... Yemre 22:28, 16 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba ben Yeliz, Hemsire yim. Vikipedi yi google da bir arastirma yaparken buldum.. Gercekten cok iyi bir bilgi kaynagi. Az da olsa yardim edebilirsem ne mutlu bana..Yeliz79 14:43, 17 Şubat 2006 (UTC)


merhaba ben atakhan mikhael.odtü tarihte okuyorum.istanbul ile ilgili bir araştırma yaparken keşfettim burayı.umarım katkılarım ile wikipedi genişler ve birçok insan bunlardan yararlanır.herkese kolay gelsin.Atakhan 09:51, 18 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba, Viki ansiklopedisine İkinci dünya savaşı ile ilgili katkıda bulunmayı umuyorum. Herkese iyi günler. BUZKIRAN 11:33, 18 Şubat 2006 (UTC) herkese selam ben Gökhan bir yazar hakkında bir şeyler bakmak isterken tesadüf buaraya düştüm gerçeküstü bir yer bakalım nasıl faydalanabileceğiz ...sık kullananlarada yakıştı ...JPaul Sartre ve varoluşçuluğa ilgi duyanlarla konuşmak paylaşmaktan keyif alacağım...saygılar herkese85.102.239.176 21:18, 18 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba, Bi süredir kullanıyordum bu ansiklopediyi ama değiştirilebilir olduğunu geç fark ettim neyse faydalı olabileceğimi düşünüyorum.Bir şeyler paylaşabilmek ümidiyle... --Varan 23:49, 18 Şubat 2006 (UTC)


merhaba Biraz önce kayıt oldum işletme mezunuyun umarım yardımda bulunur yardım ihtiyacımda karşılığını alırım VİKİPEDİ yi arama motoru sayesınde buldum cok hoşuma gitti herkese tekrar selam Gonenc50 09:08, 21 Şubat 2006 (UTC)


Merhabalar, Ben Emre. ODTÜ Maden Mühendisliği mezunuyum. Şu anda Almanya'da lisans üstü öğrenimime devam ediyorum. Vikipedi'yi, Wikipedia'yı kullanırken gördüm. Uzun süredir takipçisiydim ama madde yazmıyordum. Artık üye olarak buna da başladım. Herkese katkısından dolayı teşekkürler. Umarım bu böyle katlanarak sürer. --E dur 10:00, 21 Şubat 2006 (UTC)


Merhabalar ben daha yeni kaydım.Yaşım biraz küçük fakat bilgisayar konusunda iyiyimdir.Diğer arkadaşlarıma selamlar ve hoşçakalın.Basarunal93 12:18, 21 Şubat 2006 (UTC) selam ben emre846 wikiyi nette sörf sırasında tanıdım biyokimyadan bir şeyler bakıyordum.bu arada tıpçıyım herkese selamlarEmre846 20:19, 21 Şubat 2006 (UTC)



Merhaba ben Hakan.. Askerlik bitti, net e wiki ile yeniden başlayayım dedim...

Ronin 09:27, 22 Şubat 2006 (UTC)



Merhaba Ben Murat; net te dolaşırken sayfayı tanıdım... çok hoşuma gitti.. herkese çok selamlar


Merhaba ben Pisida, ansiklopedistler sizi internetten duydum, hadi çalışmaya başlayalım. Pisida 08:35, 24 Şubat 2006 (UTC)


Herkese selamlar! Osmanlı- Habsburg savaşları ile ilgili bilgi ararken wikipedia yı öğrendim.Kimya 1 deyim ama tarihi kimyadan daha cok seviyorum:D umarım herkes tarih konularında fikirlerini sunarken tarafsız olur. Ben tarihimle övünmeye devam edim:D herkese iyi günler! Jem Jem 09:32, 24 Şubat 2006 (UTC)


herkese selamlar. ben ufuk. doktorum.bir tarama yaparken rastladım bu siteye. bu siteden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. eğer az da olsa bir katkım olursa ne mutlu bana.


Herkese selam.. ben bu güzelliği arama motorundan(google) tesadüfen buldum ve burada yer almak çok güzel olsa gerek diye düşündüm :) umarım bende katkıda bulunurum Mit xa 14:50, 25 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba, öğretmenim.Ahmet Rasim hakkında bir araştırma yaparken bu siteyle karşılaştım.Okumayı ve araştırmayı seven herkese kolay gelsin diyorum.


Herkese meraba!Ben Pınar. Bu siteyi her konuda wikipediadan araştırma yapmamız için bizi yönlendiren biyoloji hocamdan öğrendim ve uzun zamandır ingilizcesini kullanıyordum googleda araştırma yaparken türkçesinin olduğunu da yeni keşfettim:)umarım ben de siteye bir şeyler katabilirim. P1nar08 15:58, 25 Şubat 2006 (UTC)


Merhabalar, ben Sakarya dan Sercan. Vikipedia yı kendi kendime keşfettim. Özellikle terör örgütleri hakkında geniş bir katkım olacak. İnşallah sitemizi hep birlikte daha güzel yerlere taşıyacağız.Baphomel 16:33, 25 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba, İstanbul'dan Halit...Vikipedia'dan yıllar önce haberdar oldum.Ondan çok şey öğrendim.Şimdi de içeriğine katkıda bulunmak istiyorum...Hacosar 17:04, 25 Şubat 2006 (UTC) Merhaba, wikipedia'yı yeni keşfeden biriyim.İlkokul mezunuyum.Ama bakarsınız günün birinde benim bile bir katkım olabilir.Herkese hayırlı olsunHYDRO 16:11, 26 Şubat 2006 (UTC)


MERHABALAR, Ben Aksaray'dan Mehmet.muhasebe öğrencisiyim.Bu sitenin faydalı olduğunu biliyorum ve hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla.Myongul 16:36, 26 Şubat 2006 (UTC)


Merhaba, Ankara'dan Çağdaş.. Vikipedi gibi güzel bir oluşuma katkıda bulunmak heyecan verici, elimiden geleni yapacaığım Darkordek 19:41, 26 Şubat 2006


Tüm Vikipedi'cilere selamlar ;

    Çok acil bitirmem gereken bir tezim vardı, ve yeterli kaynakları bulmakta güçlük çekerken,
arama motorundan wikipedia'yı tesedüfen buldum ama, çok iyi bir karşılaşma oldu. Ve şuan dünya
büyüklüğünde bir ansiklopedim var. Daha önceden, "araştırmak", bu kadar zevkli olmamıştı...
                                                           Tüm herkese sevgiler,saygılar... *  hasan G.ANTEP    

önemli bi ödevimi arrarken googlede rastladım vikipediye.bana çok faydalı oldu.işallah bende içeriğine katkıda bulunabilirim.herkese teşekkürler:)) secil5407


merhaba, ben yasemin, dış ticaret ve avrupa birliği öğrencisiyim. Sık kullanılanlar listemin etkin bir üyesi olan ve tüm ödev araştırmamda destek aldığım vikipedi ye bende elimden geldiği kadar destek vermek istiyorum. Katkısı olan herkese teşekkürler.. ~