Vikipedi:Tanışma/2006/01

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ocak 2006 tanışma kayıtları

merhabalar,ben pelin.grafik ve tasarım teknolojisi öğrencisiyim.vikipediye arama motorundan ulaştım ve uzun zamandırda birçok konuda burası ilk başvurduğum kaynaklardan birisi oldu.kullanımı konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.herkes iyi günler dilerim.Mirenna 21:08, 20 Eylül 2005 (UTC)


merhaba bir konuda googlede araştırma yaparken buldum Türkçe'yi birinci site yapmak için elimden geleni yapıcağım.AbSar 19:02, 26 Ocak 2006 (UTC)


slm millet ben maho. anadolu lisesi ogrencisiyim google da arastırma yaparken siteyi ogrendim hosuma gitti uye oldum ins bi katkıda bulunurum perıyodik tablo ile ilgilibilgisi olanlar aragorn_maho@hotmail.com a mail atarsa cok sewinirim herkese kolay gelsin!!!LAZBOY


selam ben Cüneyt. Elektronik MÜhendisiyim. Elimden geldiğince bişeyler eklemeye çalışıcağım. Herkeze kolay gelsin.


merhabalar ben FATİH.. siyaset ve sosyal bilimler programında yüksek lisansım var. Uzmanlık alanım, Kamu yönetimi, Avrupa birliği ve Türk Politik Hayatı.... Herkese kolay gelsin. Klas 14:24, 1 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba Ben Mustafa Göker Özgür Ansiklopediyi gazeteden öğrendim ,Elektrik Mühendisiyim sanırım Türkçe Vikipedi için çok çalışmamız gerekecek ...Herkese kolay gelsinMustafa Göker 17:25, 1 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba Ben İsmail, ,internette bir oyuncumuzun ismini ararken size ulaştım.Çok farklı geldi. Bir çok şey eklemeye çalışacağım. Sevgiyle....


merhaba, Ben Timur bu gün gazetede ansiklopediyi tanıdım.kendi çapımızda katkı sağlamaya çalışacağım.timur[[Kategori:]]


Merhaba,Ben Hürol Yeni yiliniz kutlu olsun.Türkce"nin dünyada hak ettigi yerde olmadigina, bilgi ve sevginin paylasilarak cogalacagina inaniyorum.Bugün Gazetekeyfi Habertürk internet sayfasindan kayit olmayi ögrendim ve hemen katildim.Saygilarimla...


İyi akşamlar. Vikipedi ile bugün Hürriyet Pazar'da tanıştım. Gazeteci olmam, Türkçenin güzelliğine olan tutkum ve TDK'de Yazım Kılavuzu Hazırlama Komisyonunda görev almam dolayısıyla çok ilgimi çekti. Az sonra Vikipedi'de yer almayan bir madde başlığına ilişkin hazırladığım makaleyi kaydetmeye çalışacağım. Gerçekten çok zevkli. AA'da çalışıyorum. Ayrıca Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olanların kurdukları Gazi İletişim Derneğinin başkanlığını yürütüyorum. Mezunlarımıza ulaşabilmek, derneğimizi daha güçlü kılabilmek amacıyla (www.iletisimci.com) adıyla bir site oluşturduk. Bu notu okuyan Gazi İletişim mezunlarının, yakında etkin duruma gelecek internet sitemize ilgi göstermelerini bekliyorum. Mutlu yıllar, sevgiler. Safa Tekeli. Safa Tekeli 19:06, 1 Ocak 2006 (UTC)


Engin Ufuklara, rastgele bir gezinti sonucu gelmiş olduğum bu sayfanın bir umman olduğunu anlamanın heycanıyla yazıyorum.Mesleğim olan tarihciliği ve diğer konulardaki bilgi birikimimi sizlerle paylaşmak heycan verici. Tarih Öğretmeni Ş.Ton


Merhaba ismim Ayşenur,ben bu siteyi kuzenim aracılığıyla buldum,siteyi incelediğim zaman bana birçok konuda yardımcı olucağını düşündüm ve böyle bir seye katkıda bulunacagıma inanıyorum:)


Merhabalar.Wikipediyi bundan once duymadığım için ayıp olsun bana:).Neyse ben de katkıda bulunmaya çalışacam.Ama kavrayamadığım bazı noktalar var.Herkes nasıl değişiklik yapabiliyor.Bir konuda dogru bilgiye sahip olmayanlar olabilir ya da kötü emelli birileri olabilir.Bunlar var olan doğru bilgiyi değiştirince sonuç ne olacak????? Halil > bilgisayar mühendisi


merhaba..larrr! Ben Sami,mühendislik öğrencisiyim. Vikipedi ile internette ödevim hakkında araştırma yaparken tanıştım.ve gerçekten çok faydalandım.. şimdi de tüm Vikipedi okurları beni tanısın istedim:))) ve böyle bir organizasyona severek katkıda bulunacağıma inanıyorum herkese kolay gelsin ve başarılar 193.255.141.62 09:27, 2 Ocak 2006 (UTC)


merhaba ben murat özdemir... vikipedi'yi internetten görüp tanıdım. ben, günlük bir ulusal gazetede çalışmaktayım. 2 çocuğum okula gidiyor ve onlar için yararlı bir kaynak olacağını düşündüğüm için kayıt oldum... tabi kendim de biraz meraklı olduğum için bana da oldukça gerekli olacağından eminim... herkese selamlar...


mrb ben necdet daha once bi kaç kez arama motorları sayesinde kullanmıştım ama değişikliğe açık özgür bir ansiklopedi olduğunu bilmiyordum! umarım küçük parçaları birleştirerek daha büyük yapılar oluşturmaya yardımımız olur...


Merhaba, ben Doruk Baytur.Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim.Wikipedi'ye internette araştırma yaparken ulaştım.Dünya çapında çok değerli bir kaynak.Ansiklopedimizi zenginleştirmek adına elimden geleni yapacağım.Wikipedi'de buluşmak üzere...Doruk59 15:46, 2 Ocak 2006 (UTC)~


Merhaba ben özgür orman mühendisiyim. gazete aracılığı ile vikipediden haberdar oldum. umarım buraya katabileceğim birkaç şey olur.Yurtyurt 12:05, 3 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba ben Barış.Vikipedi´yi Hürriyet gazetesinin internet sitesinde okudum.Siteyi gezince gerçekten ilginç geldi ve bende katkıda bulunmak istedim.Umarim Vikipedi´yi daha da ileriye hepbirlikte taşıyabiliriz.Saygılar.Bturanli 12:13, 3 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba ben Engin, Vikipediy'le araştırmam sırasında karşılaştım. Umarım yardımcı olabilirim.


Merhabalar ben İlhami ERCAN Elektronik öğretmeniyim bu ansiklopediyi geliştirmek için elimizden gelen herşeyi yapmalıyız çünkü bizin ülkemizde maalesef e-bilgiye ulaşmak biraz zor veya yetersiz. Haydi hep beraber bu güzel ansiklopediyi dünyanın en büyüğü yapalım ve rekorlar kitabına girelim.....


selamlar ben onur heavy metal & bilgisayar ve fizik ilgilendiklerim... boş vakit çok geceleri desteğim olursa sevinirim... müzik & sanat & felsefe konularında sohbete açığım adresim amonhanor@hotmail.com şimdiden memnun oldum... AmonhanoR 02:29, 4 Ocak 2006


Selamlar Ben Umut,Wikipedia su ana kadar duydugum en iyi projelerden biri.Tarafsız oldugu sürece gerçekten çığır açabilecek bir fikir gibi duruyor.Daha önce de bu siteyi kullanıyordum.Ama yardım etmeye ancak vakit bulabildim.Umarım Türkiye'de de hakettiği yere gelir.


merhaba ben öykü bir ülke hakkında araştırma yaparken rastladım vikipedi'ye buraya üye olmak çok zevkli ve öğretici olacağa benziyor iyi akşamlarÖykü 19:49, 5 Ocak 2006 (UTC)


Mrrhaba ben oktay Wikipedi'i huriyet ten duydum gercekten cok hos. bilginin bukadar comertce paylasilmasi cok hosuma giti . Ben bir fizikciyim elimden geldigince katkida bulunmaya calisacagim. Tesekkurler herkesze kolay gelsin.


Merhaba, ben ismail, bilgisayar muhendisligi ogrencisiyim, ayni zamanda calisiyorum, ilgi duydugum konularda mumkun oldugunca katkida bulunmak isterim. Sevgiler, saygilar..


Merhaba,Filiz ben, devlet memuruyum. vikipedi ile bir gazete haberinde tanıştım. Çok hoşuma gitti. Aradığım herşeyle ilgili bilgi bulabileceğim tek bir site. Ben de elimden geldiği kadar katkıda bulunacağım. Teşekkürler 85.102.227.119 11:25, 7 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba, Ben Ömür, Hacettepe İstatistik öğrencisiyim. Forumları okurken gördüm bu siteyi, ilgimi çekti ve geldim. Umarım bir yararım dokunur.Omurgurbuz 22:32, 7 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba, ben yusuf şahin.Ege Üniversitesi Tıp fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim.Bu siteyi ne zamandır takip ediyordum ve istedim ki ben de bilgilerimi insanlarla paylaşayım.Bütün arkadaşlara bugüne kadar yaptıkları için teşekkür ediyorum ve elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.Betelgeuse


merhaba ben nihan.muhendisim cesitli konularda katkim olabilir diye dusunuyorum.:)


Ben Clough Tabiki Brian Clough değil... Hayat hakkında çogu şeyle ilgim var... Bilgisayar Müendizi olucam inşallah... Zeki oldugumu düşünüyorum... Ve Zekiyim... Yarışmacı arkadaşlara başarılar...Clough 21:25, 8 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba ben Said Saidoğlu. Endüstryel Teknoloji alanında yüksek lisans yapmaktayım. Aynı zamanda İstanbul'da Teknoloji Öğretmeniyim. Bu siteyi çok uzun zamandır biliyordum. Fakat yazı ekleyemediğimiz için sadece okuyucu olarak kalıyorduk. Şimdi elimizi taşın altına sokmanın zamanı geldi de geçiyor. Benim yapacağım çalışmalar özellikle Teknoloji Eğitimi ve Dilimizi doğru kullanma konusunda yapılan çalışmalar. Çünkü birçok arkadaşım dili kirletmek adına elinden geleni ardına koymuyor. w,x,q kullanmak ayrı br marifetmiş gibi sürekli yaygınlaşmakta bu konuda ben ve 13 TEMMUZ ekibi gerekli uyarıları yapmaktadırlar ve yapmaya da devam edeceklerdir. Güzel paylaşımlarımız olması dileği ile. Hepinize iyi bayramlar. Saidsaidoglu 22:32, 8 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba,ben Peri.Oyunculuk eğitimi alıyorum.Vikipedi'yi gazetede okudum.Çok hoş bir fikir.İnşaallah benim de bir katkım olur.Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.85.102.223.0 19:33, 9 Ocak 2006 (UTC)peri Herkese selam. Ben Aliye Cebeci. Arsız edebiyat tutkum sonunda beni buraya getirdi. Her şey çok güzel olacak; hissediyorum sevgiyle


Merhaba, ben cem.internette gezinirken bu sayfayı buldum.Türkçemizin haketmediği yerde olduğunu düşünüyorum.Kendimce sık sık katkı yapmaya çalışıcam hedefimiz 100 binin üzerinde artikel olsun.


Viki Dostları'na Merhaba, Malatya'dan Grafist...Vikipedi uzun süredir takip ediyordum. Zaman zaman da faydalanıyordum. Türkçe versiyonunun zenginleştirilmesine katkıda bulunma çabası içinde olacağım. Herkese selamlar...grafist@superposta.com

Evet kısa zamanda olmazsa olmazların arasına girecek bu sayfa özgür internet dünyasının tahtında ilk sıralarda yer alacak bir anlayış kazandırıyor. Biraz karışık bir cümle oldu ama farketmez alışırsınız... Ne de olsa sıklıkla benim yazılarımı da okumaya başlıyacaksınız. Ne kadar büyük bir iş ne kadar kolay bir olay ama geç farkedenler çok üzülecekler onun için şimdiden arkadaşlarınızı haberdar etmeyi unutmayın. Şimdiden emek veren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ve de emek verecek olanlaraQuaDRaN 00:36, 12 Ocak 2006 (UTC)


merhaba ben temel.inşaat mühendisiyim.Vikipedi arkadaşım söyledi.Gerçekten muhteşem bir girişim.Yardım etmeye çalışacağım.Temel41 selamlar.iyi bayramlar.


Merhaba, ben Memet. İngiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim. Bir katkı sağlayabilirsem ne mutlu...Dagdeniz 18:10, 12 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba arkadaşlar ben Rafet doktor olarak çalışmaktayım burayıda internetten öğrendim. Zaman buldukca katkıda bulunmaya çalışacağım.


merhaba ben levent şu an itibariyle hala bir lise son ogrencisiyim ve haliyle bir universite hayaliyle yanıp tutuşan bir genç...Wikipedia'yı ismi lazm deil bir gazeteden okudum ama saolsunlar yarım sayfa ayırmışlar.ilgimi çekti ve bu yazıyla siteye giriş yapma fırsatı yarattım kendime.belki okunuş tarzı garipsenebilir ama 'bilgi paylaşıldıkça büyür' demişler ki benim de katıldıgım bir şeydir,paylaşalım diyorum...herkese tekrar merhaba!


Merhaba ben asas.Matematik öğretmeniyim. Bu siteyi TRT2 de bilişim rüzgarı adlı program aracılığıyla öğrendim. İlgimi çekti. Bakalım tatmin olabilecekmiyim.


Merhaba,
Farklı bakış açılarının tarafsızca yansıtıldığı ve akademik olarak ta doyurucu birçok bilgiyi içeren böylesine bir bilgi paylaşım platformunu bulduğum için kendimi şanslı sayıyorum. Bu konuda beni bilgilendiren Deniz Bey'e sevgilerimi sunarım. Şu an halen Sabancı Üniversitesinde "Executive ITM" alanında Yüksek Lisans yapıyorum. SUPERNET markasıyla bir bilişim ve NES TRAVEL markasıyla bir turizm şirketim var. 1989 dan beri bilgisayar ile ilgileniyorum. 1994 te internet ile tanıştım. 32 yaşındayım. Bu platform ile teknoloji konusunda kendimi daha çok geliştirmeyi ve sahip olduğum bilgi ve deneyimi paylaşmak istiyorum.
Sevgilerimle
Vedat Öndaş
vedatondas@su.sabanciuniv.edu



Selam.Ben İbrahim TURAN, Newport International Universty Makina MÜH. de 2. sınıf öğrencisiyim.Bu siteyi bir haber sitesinde duymuştum.Herkese kolay gelsin.. DrAgOn 11:41, 16 Ocak 2006 (UTC)


merhaba ben Kazim bir sure önce internet genel aramalarda KARŞIMA ÇIKTİ WİKİPEDİ Türk olarak Türkçeye yardımcı olmak adına zaman zaman buraya birseyler eklemeye çalısacagım meslegim özel güvenlik kendi şirketim var ve gereken yardımı yapmaya hazırım burdan üzerime düşen görevi yerine getirmeye çalışacagım ..SEHVED 17:49, 17 Ocak 2006 (UTC) ciplakgeceler@hotmail.com SEHVED


merhaba ben Elif,ekonomi mezunuyum. ülkenin ekonomisi bozuk olunca da, haliye işsizim:)) kendi çapımda araştırmalar yapıyorum bu "işsize hergün tatil" süreçte. nihayet herkese "selam" yazabileceğim bir boşluk bulabildim:)) dün gece bir arama yaparken, tesadüfen bu siteyle karşılaştım. "özgür ansiklopedi"!!!!!!!! harika! emeği geçen herkese çok teşekkürler! ben de elimden gelen yardıma çalışacağım! ~


Slm ben ErenYag...Kıbrısta yaşiyorum ve müzikle ilgileniyorum...burada bize bu firsati verenlere cok tesekkur ediyorum...beni daha fazla tanimak için www.erenyag.com a girebilirsiniz...Gelecek nesillerin müzik ve diger konularda bilgi sahibi olmasına katkıda bulunacagım için cok mutluyum... 82.145.232.161 12:20, 18 Ocak 2006 (UTC)


slm ben nazım hikmet lise son sayısal öğrenciyim bu siteyi google de ansiklopedi ararken buldum çok hoşuma gitti böle bir sitenin üyesi olmak çok güzel ve faydalı bana ulaşmak için futbolcu.21 adresime mail atabilirsiniz ve bu siteye elimden geldiğince yardım edeceğim herkese iyi günler aslında türkiyede internet hep faydasız amaçlarla kullanılıyor#redirect[[]]


Selamlar, ben Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde öğrenciyim. Sınavlardan vakit buldukça pozitif bilimler alanında Wiki'ye katkıda bulunacağım. Wikipedia'ya internette birşeyler araştırırken rastlamıştım. Umgunaydin 17:07, 18 Ocak 2006 (UTC)


Herkese merhaba, bundan sonra ben de elimden geleni yapmaya çalışacağım..


selam,sizleri okumuş olduğum bir haberde duydum.İlgimi çekti.faydalı olacağımı düşünüyorum.


Merhaba ben Mert Kobaş.Bu siteyi arkadaşımdan duydum.Böyle siteler olması beni gururlandırıyor.Çünkü Türkiye interneti kötü amaçlar için kullanıyor.


Selamlar, ben Grafik Tasarım son sınıf öğrencisiyim, bu siteyi hazırladığım proje için bilgi toplarken buldum. Bilgi açı olduğumuz sürece bu sayfaları karıştırmak işimize yarayacaktır. Gerçekler kişilere mahsustur, ama mezarada gitmemelidir.Mr.judderman 22:40, 20 Ocak 2006 (UTC)


Yeni bir merhaba.Ben Yüksel,hukukçuyum.Vikipedia ya google da arama yaparken rastladım.Doğrusu daha önce ulaşmadığım için de hayıflandım.Bilgi paylaşımında karşılıksız özverinin önemine inanan dostlara teşekkür etmek gerek.Ellerinize sağlık...vesaire64



selam. ben tolga. ege iletişim mezunuyum, bir şirkette çalışıyorum. bir yazı hakkında, internette bilgi ararken buldum vikipedi'yi....keyifli bir yere benziyor.



merhaba ben Utku. Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisiyim. vikipediye gazeteler aracılığıyla ulaştım. ilerde çok faydalı bir kaynak olacağına inanıyorum

selam

Slm ben abdullah arama motorundan bu vikipedi`yi rastgele buldum biseyler ogretirseniz memnun kalirim ogrenmeye acim


herkese selamlar!! ben muhammet, wikipedia ile daha önceden tanışıklığımız vardı:) bir internet sitesinde duymuştum adını, fakat bu güzel dünyaya adım atmak bugüne nasipmiş. ben işletme bölümü birinci sınıf öğrencisiyim (halbuki şimdilerde arkadaşlarım 3. sınıftalar ya neyse) okulumu seviyorum ve en kısa sürede mezun olmayı can-ı gönülden istiyorum. her gün yeni ve farklı bişeyler öğrenmek, bu bilgilerini arkadaşlarına sunmak ve gerektiğinde onlara yararlı olabilmek çok hoş bir şey. en azından beni mutlu kılıyor. aranıza katıldığım için çok keyifliyim. dilerim size yararlı olabilirim, sizin bana yararlı olacağınız su götürmez bir gerçek. tekrar merhaba arkadaşlar...12:24, 22 Ocak 2006 (UTC) 12:21, 22 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba ben Burak, öğrenciyim.Vikipedi'ye ödev araştırması yaparken rastladım.



merhaba ben samet google daki bir linkten atladım geldim buraya bu kadar cok sevimli insanın bir araya geldigi cok az yer vardır sanırım nette.bu ne enerji boyle bayıldım hepinize  :)--Sam@rix 22:33, 22 Ocak 2006 (UTC) [1]


Merhaba. Ben Kaan. Wikipedia'yı arama motorlarından, türkçe versiyonunu ise forumlardan öğrendim. Elektronik mühendisiyim, bilgisayar sistemleri üzerine çalışıyorum. Başlamak için sabırsızlanıyorum.Uksonal 08:05, 23 Ocak 2006 (UTC)


Selamlar ben Serhan..Bilgi İşlemciyim..Blog uygulaması ararken kayıt oldum.Zaten bildiğim birşeydi..Görüşürüz..Sisa


merhaba Mustafa ben. inşaat mühendisiyim. gazetelerden okuduğum kadarıyla biliyorum. katkıda bulunmaktan haz duyacağım bir iş olacağına inanıyorum...


Selamlar, Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisiyim. Epeydir katılmak istiyordum, fırsatım olmuyordu, bugüne kısmetmiş, az buçuk html ve java deneyimim var, kısa zamanda çözeceğimden eminim hadiseyi. Bugüne dek emeği geçmiş herkese saygılarımı sunuyorum... Bu arada wiki'yi çok önceden duymuştum ama Türkçesini bir dergide okudum. Yazıp da reklam yapmayayım şimdi. Neyse uzatmayayım ShadowHook 08:18, 24 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba ben Deren, müzik öğretmenliği bölümü öğrencisiyim. Vikipedi'yi TRT2 de yayınlanan bilişim rüzgarı adlı programdan öğrendim. Bu siteyi bilen ve duyarlı olan herkesin iyi şeyler yapacağından eminim. hepimize faydalı olacağına inanıyorum:) DEREN 81.214.18.114 00:10, 25 Ocak 2006 (UTC)

MERHABA ben berkay size iskenderun'dan sesleniyorum. internette gezinirken rastladım, harika bir yer daha fazla zaman ayıracağım.


selam ben özgen, endüstri mühendisliği öğrencisiyim. Vikipediyi google'da araştırma yaparken buldum. Elimden geldiğince katkı koymaya çalışırım. herkese kolay gelsin. yaşasın özgür yazılım...Ozgenmulayim 01:20, 26 Ocak 2006 (UTC)


Ben Yasin. Elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Elektromanyetik hocamızın içinden çıkılması çok zor soruları karşısında dayanamayıp internetten araştırma yapmaya koyuldum. Hiç biryerde Türkçe manasını bulamadığım teknik terimlere burada kısmen erişebildiğim için mutluyum.


merhabalar ben KEMAL KARAHASAN.Anahtarı olmadan kapanmayan kilitin muci'diyim.siteye patent'tini yeni aldıgım buluşlarımı bilgi için eklemek istiyorum,nasıl yapacagım yardımcı olursanız sevinirim.....kemal_karahasan_@hotmail.com.~~~~ (4 tane ~) vikipedi'ye arama motorundan tesadüfen rastladım iyiki rastlamışım.


selamlar nietzsche ile ilgili bir araştırma yaparken buldum burayı çok değişik geldi katılmaktan zevk duyacağım 85.102.47.189 00:38, 27 Ocak 2006 (UTC)


merhaba hüseyin ben. google bana böyle bir sitenin varlıgından söz etmedigi için kendinden utanmalı. aranıza katıldıgım için kendimi şanslı hissediyorum ve aranızda kalmak için elimden geleni yapacagım.Hcell 02:25, 27 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba ben Hakan; Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans öğrencisiyim. Wikipedia ile internetten arama yaparken tanıştım, ulaşmakta zorluk çektiğim birtakım bilgilere buradan çok daha kolay ulaşabildiğim için hoşuma gitti. Ancak bilgilerin doğruluğunu çok daha bilimsel bir biçimde ölçebilirsek sanırım Wikipedia çok daha güvenilir bir kaynak olacaktır önümüzdeki yıllarda. Herkese selam...


Herkeze selam ben Ahmet; Bu siteyi internette film eleştirileri ararken buldum. güzel bi site bence ama çok eksiği var. Umarım ben de yardımcı olurum çünkü ilerisi için iyi bir kaynak olabilir. Tabi doğruluk oranı yüksek şeyler yazarsak. Herkeze kolay gelsin.Ahmetvargun 23:50, 27 Ocak 2006 (UTC)


Selamlar. İsmim Hakan. Ansiklopediyi uzun zamandan beri okur olarak kullanıyorum ama kayıtlı kullanıcı olma sebebim sıklıkla rastladığım yazım hataları. Dikkat çekmek istedim sadece. Değiştir, değiştir bir yere kadar. Umarım kısa zamanda, makale sayısı konusunda da içeriği düzgün ve sağlam bir artış yaratırızAchilles 15:39, 29 Ocak 2006 (UTC)


Merhaba Wikipedia. Kurumsal Internet projeleri üreten bir firmanın yöneticisiyim. Epeydir Wikipedia okuruyum, artık yazarı da olmaya niyetliyim. Türkçe'nin doğru kullanımına hastalık derecesinde önem veriyorum. Ne yazık ki, Türkiye'de ortalama dilbilgisi kültürü çok düşük, galiba giderek de düşüyor. Bu yüzden yerli gazete ve dergileri okumayı bırakmak üzereyim. TV'lerden çoktan ümidimi kestim. Umarım Wikipedia gibi projeler aracılığı ile Internet bir çözüm olur diyeceğim, ama söylediğime kendim de inanmıyorum. :) Sevgiler. Burakozcan 18:26, 29 Ocak 2006 (UTC) Merhaba..ben züleyha...bir müzik grubuyla ilgili araştırma yaparken wikipedia'yı buldum..bir çok konuda bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum...özgür bir sitede olmak çok güzel...sevgiler..Luluarca 21:16, 29 Ocak 2006 (UTC)

merhaba arkadaşlar ben ankaradan Emre Viki yi gazetede gördüm ve işime yarayan bir çok konuda yardım aldım. şimdi bu yardımların karşılığı vermek için burdayım elimden geleceni yapacağım viki adına Darth.hades 00:17, 30 Ocak 2006 (UTC)

Merhaba! İlginç bir yer burası :) Ben JHR! Öğrencinin biriyim.. Internet'e dalıp gitmişim, kendimi burda buldum.. Emek sarfeden insanlara saygılarımı ve selamlarımı sunarım! Güzel günlerde Türkiye için.. Elimden geleni yaparım! Tolgalkaya 00:44, 30 Ocak 2006 (UTC) JHR

gunumuzun ozgur iletisim formu olarak wikipedianin sonuna dek yaninda olmaya calisacagim..degeri serbest bilgi formu olmasi bisi koselere minik sutunlara ve birkac bilimsel aciklamaya sikistirmamasidir..elimden geleni yapacagim..Lorelei 08:26, 30 Ocak 2006 (UTC)


Selam herkese! Iktisatciyim ve bir firmanin finans bolumunde calisiyorum. 9 yildir internet kullaniyorum. Buraya internette arastirma yaparken rastlamistim. internette boyle kamuya acik bilgi paylasim platformlari yeni yeni olusmaya basladi. Herkese acik, tarafsiz ve ozgur olmasi guzel.interneti kullanmayi bilen herkesin bu olusumu desteklemesi gerekir. Cunku bilgi paylasildikca cogalir. Bende bilgi paylasimini ve Vikipediyi destekliyorum...Sevgiler!!! K:Ahmetan


Herkese merhaba. Ben Veysel. Sınıf öğretmeniyim. Burayı tesadüfen buldum ve buradaki paylaşıma elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışacağım. Herkese selamlar, sevgiler...