Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Amed Dicle

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.

Amed Dicle[kaynağı değiştir]

Bu maddeye bundan sonra başka ne eklenecek. Ben gazeteciyim diyen herkeze vikipedi'de madde açılamaz. Doğum tarihi, doğum yeri, nerde, nasıl yaşıyor, bunları bilmediğimiz halde yinede maddeye Takabeg sahip çıkıyor. --Ozgurcan86 00:26, 3 Eylül 2009 (UTC)

  • Silinsin Silinsin -- Ozgurcan86 00:28, 3 Eylül 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın -- Öncelikle ben sahip çıkmıyorum. Sadece kaynaklandırıyorum. Bundan önce Sözde TV'nin sözde gazeteci gibi geçersiz gerekçeyle SAM gösterdiğini gördüm :)) Bu sefer biraz iyi. Aslında maddeyi ilk gördüğümde şüphem vardı. Amed + Dicle. Şaka gibi isim :) Hemen {{Kaynaksız}} ekledim. Şimdi bakınca bayağı kaynak varmış. Tabi Vikipedi'de her gazeteci için madde açılamaz. Fakat bu zat sıradan bir gazeteciye benzemiyor. Roj TV'nin yayın sorumlusu olunca. Evet doğum günü ve yeri eksiktir ama Murat Karayılan, Cemil Bayık'ın da doğum günlerini bilmiyorum. Belki de açıklamak istemiyor olabilir. Türkiye Cumhuriyeti'nin (eski?) vatandaşı olduklarına göre içişlerinde araştırmamız mümkündür. Yine de doğum günü ve yeri eğer üçüncü parti kaynaklarda yer almıyorsa aktarmayalım. Şimdi madde bayağı kaynaklı. Takabeg ileti 02:13, 3 Eylül 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Ben iddaa ediyorum bu madde 10 yıl kalsa, 10 satırı aşmaz. Bence ansiklopedik olmayan bir maddedir. --Ozgurcan86 05:28, 3 Eylül 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Maddeyi inceledim, kişinin kayda değer olmadığını düşünüyorum.--Saygı/Sevgilerimle. Bora MESAJ 09:42, 9 Eylül 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Sadece Roj tv yöneticisi olması bile kayda değer olduğunu gösteriyor. Üstelik başka faaliyetleri de var, sevebileceğim tür bir insan değil fakat bu hissim ansiklopedik olmasına da engel değil. Sık sık oylamaya maruz kalmaması için ilgi duyanlar tarafından madde geliştirilebilir. --BIYIKLI 12:22, 9 Eylül 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Sadece bir kanalin yöneticisi diye madde açilamaz. Nerde dogmuş ? Ne zaman ? Nerde okumuş ? ne gibi faaliyetlerde bulunmuş ? bu basit sorulara cevap veremiyorsaniz maddenin neresi kayda değer oldugunu gösterin o zaman. --Ozgurcan86 10:29, 15 Eylül 2009 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Maddeyi baştan aşağıya okudum. Takabeg maddeyi sahip çıkmamış, kaynaklandırmış. Bunda bir sorun yok. Maddenin silinmesi için hiçbir neden bulamadım. Kolay gelsin... --Kerem 233 08:55, 15 Eylül 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum "Maddeyi baştan aşağıya okudum" kaç saniye okudun ? :) --Ozgurcan86 10:29, 15 Eylül 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Evet. Maddeyi baştan aşağıya okudum. Verilen kaynakları inceledim. Yoksa okumam kısa sürdü, o gerçek. --Kerem 233 (Mesaj | Katkılar) 09:21, 17 Eylül 2009 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.