Vikipedi:Seçkin resim adayları/Padrão dos Descobrimentos2.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 12:23, 27 Şubat 2008 (UTC)

Keşifler anıtı[kaynağı değiştir]

Keşifler anıtı. Portekiz'in Lizbon kentinde yer alır ve Portekizli ünlü denizcilerin 15. ve 16. yüzyıllarda yaptıkları keşiflerin anısına dikilmiştir.
Gerekçe
Daha önce de aday gösterilmiş idi ancak o zaman resmin işlenmemiş hali olan bu resim seçilememişti. Fakat şimdi Commonsta işlenerek bu son hali ile QL statüsü aldı. belki burada bu sefer tekrar seçilebilir. Konusunu iyi anlattığını ve bu konudaki güzel bir resim olduğunu düşünüyorum.
Resmin dahil olduğu maddeler
Padrão dos Descobrimentos
Üreten
Plenumchamber
Aday gösteren
195.128.38.35
  • Destek Destek Ayrıntıları güzel bi şekilde gözler önüne seriyo. Teknik bir eksikliğinin olduğunu düşünmüyorum. --maderibeyzaileti 09:18, 19 Şubat 2008 (UTC)
  • Destek DestekGüzel ma keşke heykelin tamamını görseydik--Somebody else's knowledge 14:42, 19 Şubat 2008 (UTC)
  • Destek Destek- Cat msj 10:31, 20 Şubat 2008 (UTC)
Yorum: Sanırım bu resim hakkında bir tartışma yapmıştık, ışık ve kompozisyon açısınadn olumsuz şeyler söylenmişti, ancak emin değilim. O tartışmayı bulmak gerekli, ancak nerede olduğunu hatırlayamıyorum. Khutuckmsj 22:49, 20 Şubat 2008 (UTC)
Aradım buldum Vikipedi:Seçkin resim adayları/Arşiv/Ağustos 2007 ben de tarafsızım--Tuz 12:19, 21 Şubat 2008 (UTC)

Çekimser Çekimser Eski resmin tartışması burada var. Ben de şu anda düşünme sürecindeyim bu resim konusunda. Çünkü heykelin bütünü konusunda neredeyse hiçbir fikir vermiyor. Heykelin genelinde bir yelkenli (bkz.1) ve haç figürü varken (bkz.2), burada onu göremiyoruz. Daha önce de bu nedenle (resmin geneli hakkında yeterli bilgi vermemesi vb.) pekçok resme seçkin statüsü vermemiştik. Diğer bir yandan, heykelin bir bölümünün ayrıntılarını çok net olarak sunan, iyi çözünürlüklü bir resim var karşımızda. Bu konuda kesin karar verene dek, çekimser kalmayı uygun gördüm. -- Dsmuratileti 12:27, 21 Şubat 2008 (UTC) Karşı KarşıGüzel bir çalışma ancak heykelin tamamının kaliteli bir çekiminde de bu detaylar görünebilir. Tek başına fazla bir anlam ifade etmiyor.Bu imzasız yazı Abuk78 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. Karşı Karşı Daha önce de aday olmuştu. Ancak kriterleri sağlamıyor.Mülazımoğlu iyi günler diler... 17:47, 23 Şubat 2008 (UTC)

Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.