Vikipedi:Seçkin resim adayları/Bursa Botanik Parkı2.JPG

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.

Mızrakmsj 20:34, 13 Nisan 2009 (UTC)

Bursa Botanik Parkı içerisindeki enfes manzaralı göl[kaynağı değiştir]

Soğanlı Hayvanat Bahçesi'nin bitiğişinde bulunan Bursa Botanik Parkı, 400 dönümlük alanda yüzlerce tür bitkiyi içinde barındırıyor. Her yıl düzenlenen lale festivali kapsamında yüzbinlerde lalenin ekildiği parkın içinde bir de bu müthiş görüntüyü barındıran bir göl bulunuyor.
Gerekçe
Doğanın bütün güzelliklerinin sergilediği yerde en doğru açıyla durduğuma inanıyorum.
Resmin dahil olduğu maddeler
Bursa Botanik Parkı
Üreten
Onurkayabasi
Aday gösteren
Onur Kayabaşı Msj

Destek DestekOnur Kayabaşı Msj 18:55, 14 Mart 2009 (UTC)

  • Karşı Karşı Öncelikle katkınız için çok teşekkürler; gerçekten ne kadar çok özgür fotoğrafımız olursa o kadar yararlı oluruz ^_^ Fotoğrafa dönersek: açı fena değil; bununla birlikte ışık ve renkler cidden sorunlu. Bazı kısımlarda aşırı parlama varken bazı kısımlar çok gölgede kalmış. Mavi ve yeşillerde ciddi renk kayması sorunu var... Doğa fotoğraflarında çıta biraz yüksek; zira tekrar fotoğrafını çekmenin kolay olduğu mekânlar, ve Commons'da bu dalda çok güzel örnekler var. Seçkin doğa parkı fotoğrafı örneği olarak şuna göz atabilirsiniz: Dosya:MtHood TrilliumLake.jpg. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 19:20, 14 Mart 2009 (UTC)
    • Oy verdiğiniz için teşekkürler, açıkçası kendini geliştirmeye amatör bir fotoğrafçıyım ve şu ana kadar çektiğim en güzel fotoğraftan nasıl tepkiler alırım diye merak etmiştim. Söylediklerinize göre profesyonel bi makine almamın zamanı gelmiş . Açıkçası elimdeki 10 mplik makine ile elimden ancak bu geldi . Ayrıca belirttiğiniz fotoğraf zaten 2006'nın fotoğrafına aday bile olmuş derecede enfes bir şey . Neyse tekrardan teşekkürler. Sizden bu konuda daha çok şeyler öğreneceğime inanıyorum --Onur Kayabaşı Msj 19:30, 14 Mart 2009 (UTC)


Destek Destek--Eftal GEZER 15:27, 5 Nisan 2009 (UTC)
Destek Destek----Umutİleti,Mesaj 15:28, 5 Nisan 2009 (UTC)

Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.