Vikipedi:Seçkin madde adayları/If U Seek Amy

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 12:32, 13 Mart 2009 (UTC)

If U Seek Amy[kaynağı değiştir]

Maddeyi çoğunlukla yeniden yazdım ve seçkin madde kriterlerine uyduğunu düşünüyorum. Kalite açısından Vikipedi'deki diğer tekli maddelerinden daha başarılı ve diğerlerinden farklı olarak tamamen tarafsız bir dille yazılmış. Kanıtlanabilir bilgiler içeriyor.--Sakrileg 22:24, 26 Şubat 2009 (UTC)

  • Karşı Karşı Maddenin güzel bir madde olduğunu söylemiştim size bizzat. Ama baktığınızda birçok diğer tekli maddesinden farklı bir yönü yok bu maddenin. Kaynaklı olması ve şarkı hakkında yazılabilecek hemen hemen her şeyin yazılmış olması, ne yazık ki kurtarmıyor maddeyi. Üstelik daha yayımlanmamış bir şarkının maddesi bu. Üzgünüm, bu haliyle kaliteli madde belki olabilirdi; ama seçkin madde olması için hem şarkının yayımlanmasını beklemek gerekiyor, hem de aşağı yukarı bu uzunluğa ulaşmış olması gerekiyor. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 22:29, 26 Şubat 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Şarkı daha yayımlanmadı, hem de zaten yayımlansa bile madde çok yetersiz gözüküyor. Ama kaynaklandırması tamam. Zaman geçtikçe kaynak ekleyerek maddeyi daha çok geliştirirsen gelecekte SM olabilir. İşte Berkay'ın dediği gibi aşağı yukarı en:Irreplaceable maddesinin uzunluğa ulaşmış olması gerekiyor; Türkçe Vikipedi'de örnekler olmadığı için İngilizce Vikipedi'deki müzik SM'lerine bakınız. İyi çalışmalar diliyorum. İngiliz herif"you've got mail!" 22:56, 26 Şubat 2009 (UTC)
    Sayın Runningfridgesrule; bizim Türkçe Vikipedi'de de bir örneğimiz var ki; Thriller --♪♫Berkay0652|ileti 16:53, 28 Şubat 2009 (UTC)
    Biliyorum, ama o bir albüm, şarkı değil. İngiliz herif"you've got mail!" 17:13, 28 Şubat 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Daha çıkmamış bir albüm rahatlıkla geliştirilebileceğinden dolayı henüz seçkin olmamalı diye düşünüyorum. Ayrıca seçkin olması için bence çok kısa. Эялвачмеcаж 18:08, 6 Mart 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Bu haliyle KM adayı bile olamaz bence, aday gösterenin çok çalışması gerek--ÖrdekÖzgürileti 13:20, 7 Mart 2009 (UTC)
  • Karşı KarşıBenim üstüme yorum yazmış bütün arkadaşlara katılıyorum. Bu haliyle ancak taslak olabilir.--Reality006 15:35, 7 Mart 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Kaynaklandırma açısından sorun yok, ancak içeriği yetersiz. Henüz yayınlanmamış olması da göz önüne alınırsa, maddenin daha çok geliştirilebileceği ortadadır. Maddenin bu hâliyle SM değil, KM dahi olabileceğini sanmıyorum. --Kemal K.ileti 15:45, 7 Mart 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Diğer tüm kullanıcıların dediği gibi henüz çıkmamış bi albüm olduğundan geliştirilmesi mümkün bir maddedir.--Onur Kayabaşı 18:35, 9 Mart 2009 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.