Vikipedi:İş birliği projesi/2023/3. hafta/kaylorensen

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Oluşturduğum Maddeler[kaynağı değiştir]

  1. Bukgwan Muharebesi
    3000 bayt üzeri kaynaklı madde oluşturma: 30 puan
    Uygun bilgi kutusu: 4 puan
    6 ek kaynak ekleme: 6 x 3 = 18 puan (20 ek kaynağa kadar 3'er puan)
    2 kategori ekleme: 2 x 1 = 2 puan
    Toplam: 30 + 4 + 18 + 2 = 54 puan --LostMyMind (mesaj) 12.30, 23 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]
  2. Henri de La Tour d'Auvergne
    Maddedeki çeviri sorunları giderilmemiş olduğundan "Türkçe anlatıma uygun olmayan şekilde makine çevirisi ile oluşturulmuş maddeleri proje kapsamına dahil edip etmemek sorumluların inisiyatifindedir. Bu şekilde oluşturulan maddeler için maddenin durumuna göre en fazla 10 puan verilecektir." kuralına göre puanlama yapılmıştır.
    10 puan --LostMyMind (mesaj) 19.07, 26 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]
Yeni katılımcı yıldızı: 10 puan --LostMyMind (mesaj) 12.30, 23 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]

  • Genel toplam puan: 74

 Not: Puanlamada eksik veya hatalı olduğunu düşündüğünüz kısımlar varsa lütfen ilgili sorumluya mesajla bildiriniz.

Merhaba @Kaylorensen, Henri de La Tour d'Auvergne maddesini tekrar elden geçirebilir misin? Anlaşılmayan ve yarım kalan kısımlar falan var.

  • "... ancak daha sonra kariyerine, asil kökenlerinin ve kanıtlanmış niteliklerinin kısa sürede yükseldiğini gördüğü Fransa'nın hizmetinde devam etmeyi seçti. askeri hiyerarşinin en tepesinde. "
  • "bu manevralarla "büyük bir cesaret, sağduyu ve deha sergilediğini; bunlar büyük sonuçlar açısından verimlidir ve tüm askerler tarafından incelenmelidir" dedi." kısmında kim dedi, anlaşılmıyor
  • " Bir Huguenot eğitimi ve zamanın genç bir soylusunun olağan eğitimini aldı. Tarih ve coğrafyada belirgin bir ilgi duyması ve Büyük İskender ile Sezar'ın kahramanlıklarından büyük ölçüde etkilenmesine rağmen."
  • "Kendisi ve karısı arasındaki mektuplar, her ikisinin de konuyla ilgili mevcut kanıtları ne kadar yakından incelediğini ve sonunda, ölümünden iki yıl sonra, Bossuet'nin belagat ve yeğeni Cardinal de Bouillon'un iknaları onu Katolik olmaya ikna etti. Ekim 1668'de."

Ayrıca bazı cümleler küçük harfle başlamış. Bir kısmını düzeltiyordum ama baktım olmadı, yaptıklarımı geri aldım. Bu verdiğim örneklerdeki gibi bazı kısımları düzeltmek için tüm maddeyi tekrar okuyup düzenlersen sevinirim. Sevgiler, iyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 12.40, 23 Ocak 2023 (UTC) --LostMyMind (mesaj) 12.40, 23 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]