Vikipedi:İş birliği projesi/Özel ödüller

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Özel ödüller, haftalara özel olarak belirlenen, her hafta yalnızca bir kişiye özel ödül verilebilen ödüllerdir. Ne karşılığı verilecekleri o hafta özel olarak belirtilir: en gelişmiş madde, en çok karakter... gibi. Bu ödülleri şunlardır:

  • İbn-i Sina Ödülü: Özellikle tıp ve fizik gibi pozitif bilimleri içeren hafta yarışmalarında verilir. Ölçütleri sorumlularca o hafta içinde belirtilir.
  • Parmenides Armağanı: Bu ödül kalıcı nitelik taşıyan gelişkin maddeleri amaçlayan haftalarda kullanılabilir. Bir maddeyle en çok puan alan kişiye verilir.
  • Özgün Çalışma Armağanı: Bu ödül özel bir ödül olmasına rağmen bir haftada birkaç kişiye verilebilir. Amacı hafta içinde başarılı bir performans gösteren ve özellikle özgün katkılar yapan kişileri onurlandırmaktır. Sorumlunun belirlemesiyle -haftaya bir ödül olarak atanmadan- başarılı katılımcılara sunulur.

Ödül kodları[kaynağı değiştir]

Sorumlular aşağıda gösterilen ödüllerin kodlarını kopyalayıp, ödülü kazanan kişinin mesaj sayfasına, imzasıyla birlikte ekleyerek ödülü verir.

Özgün Çalışma Armağanı[kaynağı değiştir]

"ÖZGÜN ÇALIŞMA ARMAĞANI"

Bu armağan İBP'de yaptığınız özgün katkılardan dolayı teşekkür etmek amacıyla size sunulmuştur. Katkılarınızın devamını bekliyorum.

Buraya İmzanızı Atınız

İbn-i Sina Özel Ödülü[kaynağı değiştir]

İbn-i Sina Özel Ödülü (?). haftada gösterdiğiniz yüksek başarı sonucunda sizlere verilmeye uygun görülmüştür.

Buraya İmza Atınız

Parmenides Özel Armağanı[kaynağı değiştir]

KUTLARIM!!!
Bu armağan iş birliği projesi (?). haftasında bir madde ile en çok puanı alma, kalıcı bir madde bırakma kıstası uyarınca; ilgili koşulu sağlayan örnek madde adlı maddeyi oluşturan; Örnek'e sunulmuştur. Bu özel ödül kalıcılığı simgeleyen Parmenides onurudur.

Buraya İmzanızı Atınız
PARMENİDES ÖZEL ARMAĞANI