Kullanıcı mesaj:Edelfabel/Arşiv/2015/Temmuz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sürüm kontrolü ve sayfa incelemeleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar AyBars, devriyelikle ilgili size birkaç hatırlatmada bulunmak istiyorum. Türkçe Vikipedi'nin en büyük problemlerinden biri bu, bu ve bu gibi binlerce köy, semt ve belde sayfasıdır. Bu tarz sayfalarda ansiklopedik olmayan bilgiler bulunmakta. Bu nedenle bu sayfaları kontrol ederken mutlaka düzenlenmeli, ansiklopedik olmayan ve kaynaksız bilgiler temizlenerek onaylanmalıdır. Bu tip maddelerle ilgili örnek maddeyi şurada inceleyebilir, geçmişte yapılmış tartışmaları şuradan okuyabilirsiniz. Diğer onay bekleyen sayfalarda da emin olmadığınız konularda küçük bir arama yaparak bilgiden emin olmaya çalşınız. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:36, 5 Temmuz 2015 (UTC)

Not:Köy sayfalarını incelemenizin ardından ilgili sayfaları düzenlemek gerekiyor! Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:39, 5 Temmuz 2015 (UTC)
Bilgilendirmeniz için teşekkürler Fenerli1978. Ben şurada yer alan tabloda güncelliğini yitirmiş sayfaları daha hızlı inceleyebilmek için düzenlemek yerine düzen şablonu koydum. Sayfalarda yer alan uygunsuzluğu bende fark ettim. O yüzden geri dönüp sayfaları düzenlemek için bir liste oluşturdum. Fakat elimi arı soktuğu için sayfalarla ilgilenemedim. Bundan sonra "Bugünün işini yarına bırakma" sözünden yola çıkarak sayfaları kesinlikle düzenleyip daha sonra onaylayacağım. İyi çalışmalar. AYBARS 09:13, 5 Temmuz 2015 (UTC)
Sayın AyBars, listesini yapmış olduğunuz sayfaların bakımını yapacakmısınız? Çünkü sayfalar şu anda onaylı olarak saçma sapan bilgilerle dolu biçimde durmakta. Ayrıca değişikliklerinizden anladığım kadarıyla bu kullanıcı sizin diğer hesabınızmı? Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:47, 14 Temmuz 2015 (UTC)
Öncelikle tavrınızı hiç beğenmedim. Belirttiğiniz hesap ile ilgili olarak; hesap bana ait değil. Siz bu soruyu değişikliklere göre soruyorsanız; belirttiğiniz kullanıcı 3 kere 1 ay süreyle engellenmiş, böyle bir hesabı göstererek siz bana vandal mı demek istiyorsunuz? "Diğer hesabınız mı?" derken kuklacı dediğiniz zaten apaçık ortada. Bende sizin gibi Vikipedi'nin gelişme için çalışıyorum. Bir kişi saatlerce gözleri şişene kadar, hiçbir karşılık beklemeden Vikipedi için ekran başında oturuyorsa, maddeler yaratıyorsa, düzenlemeler yapıyorsa, çok iyi bir Vikipedist olmak için çabalıyorsa bunda kötü anlamlar aramamak gerekir. Ne dediğinize lütfen dikkat edin. Söylediğiniz, söylemek istediğinizden çok farklı anlamlar doğurabilir.
Listeye koyduğum maddeler ile ilgili olarak; hepimiz insanız, yaşantımızdan dolayı ve yapımızdan dolayı unutkanlığımız çok doğaldır. Hatırlattığınız için teşekkürler. Maddeleri düzenlemeye başladım. Maddelerin düzenlemeleri bitene kadar Vikipedi'de ki tek işim bu. Şu an için düzenlediğim yer maddeleri şöyle;
İyi çalışmalar. AYBARS 11:50, 14 Temmuz 2015 (UTC)
Sayın AyBars, öncelikle mesaj yazarken ya sayfanızda mention veriniz ya da benim mesaj sayfamı kullanınız ki bana bildirim gelsin. Kullanıcı adıyla ilgili bu kadar hiddetlenmenizi gerektireccek bir durum yok. Ben sadece bu sizin diğer hesabınızmı diye sordum! O kullanıcı sizin bile olsa engel delinmiş olunmaz! Çünkü sizin ilk katkınız o kullanıcının engeli bittikten 3 ay sonradır! Herhangi bir oylama vs.de de oy kullanımı olmadığından kuklacılığa girmez! Ve son olarak bu sayfada lütfen değişiklik yapmayınız! Saygı ve selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:18, 15 Temmuz 2015 (UTC)

Kullanıcı mesaj[kaynağı değiştir]

Kullanıcı mesaj:Hipsterlive sayfasında ki değişikliğimi neden geri aldınız? Kendi oluşturduğum sayfayı silmek istiyorum. Hipsterlive benim eski kullanıcı adım. AYBARS 14:34, 31 Temmuz 2015 (UTC) Sayın AyBars, kullanıcı isimleri değiştiği zaman eski sayfalar bu şekilde yönlendirilir! Böylelikle sizin eski kullanıcı adınızı bilen kullanıcılar yönlendirme ile size ulaşırlar ki o sayfada bir geçmiş var! Bu şekilde silme doğru değildir! Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:39, 31 Temmuz 2015 (UTC)

Fenerli1978 ilk önce geri almak yerine neden bilgilendirmeyi tercih etmiyorsunuz? + olarak o sayfada bir geçmiş yok. Tüm geçmiş Aybars mesaj sayfasına taşındı. Üstelik mesaj arşivim var. Mesajlar mesaj sayfamda kalmıyor. Ben istemiyorum. İstemediğim içinde sil şablonu ekledim. AYBARS 14:43, 31 Temmuz 2015 (UTC)
Sayın AyBars, diğer hizmetlilerlede konuşabilirsiniz! Sizin yeni kullanıcı adınızı bilmeyenler size nasıl ulaşabilirler peki? Ayrıca eski mesaj arşivinizede mesaj sayfasınızdan henüz link vermediğinizide hatırlatmak isterim. Selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:48, 31 Temmuz 2015 (UTC)
Fenerli1978 üstelik isteğim üzerine Superyetkin eski kullanıcı sayfamı sildi. Silmemek size göre doğru. AYBARS 14:49, 31 Temmuz 2015 (UTC)
Benim yeni kullanıcı adımı bilmeyenlerin bana ulaşmasını istemiyorum. Kimse bana ulaşmak istemeyecektir zaten. Ben bunları göz önüne getirerek böyle bir karar verdim. Sizden gerçekten çok rica ediyorum, değişikliklerimi geri almak yerine bana bildirin. "Şunu yanlış yaptın." deyin ki bende bir yanlış yaptıysam düzelteyim. AYBARS 14:57, 31 Temmuz 2015 (UTC)