Kullanıcı mesaj:Edelfabel/Arşiv/2015/Mayıs

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --Eldarion 17:11, 24 Mayıs 2015 (UTC)

Eldarion, yanlışımı düzelttiğiniz için asıl ben teşekkür ederim. AYBARS 17:19, 24 Mayıs 2015 (UTC)

Selam. Tarkan ve ilgili başlıkları taşımaya çalıştığınızı gördüm ancak yaptığınız işlem yanlış. İlk olarak maddelerin içeriğinin kopyala-yapıştır yaparak birbirlerine taşınmaları doğru bir taşıma işlemi değil. Maddeleri, tartışma sayfalarını ve bunların geçmişlerini sağlıklı bir biçimde başka bir ada taşımak için Oku, Değiştir gibi seçeneklerin de yer aldığı menüdeki Taşı seçeneği ile taşımanız gerekmekte. İkinci olarak maddeleri taşımadan önce tartışma sayfasında topluluğa duyurmanız, bir süre sonra taşıma işlemini gerçekleştirmeniz gerekmekte. Teşekkürler. --cobija 12:57, 31 Mayıs 2015 (UTC)

Bende tam bu konuyla ilgili size yazıyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ama keşke yaptıklarımı geri almak yerine ilk önce bu mesajı atsaydınız yanlışlarımı ben düzeltebilirdim. :) AYBARS 16:02, 31 Mayıs 2015 (UTC)