Urbanears

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Urbanears
EndüstriTüketici elektroniği
KuruluşKasım 2009 (2009-11)
Kurucu
  • Norra Norr
  • Zound Industries
Genel merkezi,
İsveç
Hizmet alanlarıWorldwide
Dipnotlar / referanslar
{{{dipnotlar}}}

Urbanears İskandinav kulaklık ve kulaklık aksesuarları üreticisidir. Norra Norr ve Zound Industries tarafından 2009 yılında kulaklık ve ses ürünleri yapma amacı ile kuruldu.

Urbanears Stadion kulaklık

Zinken[değiştir | kaynağı değiştir]

Zinken, Temmuz 2012'de piyasaya sürülen, hem profesyonel DJ'lere hem de amatörlere yönelik olan ve çeşitli ortamlarda çalışmak üzere üretilen bir çift kulaklıktır. Kulaklıklar, içinde daha fazla hareket özgürlüğü sağlamak için sarmal bir bölüm ve normal bir mobil cihazla kullanmak için bir mikser ve 3,5 mm ile kullanılmak üzere 6,3 mm'lik bir girişe sahip sağlam Kevlar içeren geri dönüşümlü bir kablo olan Urbanears TurnCable ile birlikte gelir .

Plattan[değiştir | kaynağı değiştir]

Plattan, 2009 yılında piyasaya sürülen bir çift klasik kulaklıktır.

Plattan ADV[değiştir | kaynağı değiştir]

Plattan ADV, 18 Kasım 2014'te yıkanabilir bir kafa bandı, değiştirilebilir bir kablo ve dinleyicinin kulaklarına yumuşak ve rahat bir uyum sağlamak için geliştirilmiş bir menteşe içeren klasik çiftlere pompalanmış bir yükseltme olarak piyasaya sürüldü.

Slussen[değiştir | kaynağı değiştir]

Slussen, mobil DJlik için Slussen iOS uygulaması ile kullanılmak üzere tasarlanmış ve iki ayrı çıkış akışının tek bir kulaklık jakından geçirilmesine izin veren bir ayırıcı olarak işlev gören 1 Şubat 2013'te piyasaya sürülen bir adaptördür .

Plattan 2[değiştir | kaynağı değiştir]

Plattan 2 14 Aralık 2016'da piyasaya çıktı. Plattan 2, orijinal modelde karşılaşılan yapı sorunlarını çözmek için tasarlanmış orijinal Plattan'ın güncellenmiş sürümüdür.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; About_Zound isimli refler için metin sağlanmadı (Bkz: Kaynak gösterme)
  2. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; Interview_Future_Positive isimli refler için metin sağlanmadı (Bkz: Kaynak gösterme)