TrackMania DS

Vikipedi, özgür ansiklopedi
TrackMania DS
GeliştiriciFirebrand Games
YayımcıFocus Entertainment Bunu Vikiveri'de düzenleyin
BestecilerAllister Brimble, Anthony N. Putson
MotorOctane[1]
PlatformNintendo DS
Çıkış2008 Bunu Vikiveri'de düzenleyin
Türyarış oyunu Bunu Vikiveri'de düzenleyin

TrackMania DS, Firebrand Games tarafından geliştirilen yarış video oyunu. Avrupa'da Focus Home Interactive tarafından yayınlandı ve 14 Kasım 2008'de Nintendo DS için ve 17 Mart 2009'da Amerika Birleşik Devletleri'nde Atlus tarafından yayınlandı.[2] Oyun eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı.

Oynanış[değiştir | kaynağı değiştir]

TrackMania DS, TrackMania serisindeki diğer oyunlara benzer bir oynanışa ve ayrıca kapsamlı bir parça düzenleyiciye sahiptir. Tek oyunculu ve çok oyunculu oyunu destekleyen oyun 100'den fazla parça ve üç oyun modu ("Yarış", "Platform" ve "Bulmaca") içerir. PC sürümünde mevcut olan yedi ortamdan yalnızca "Ralli", "Çöl" ve "Stadyum" DS sürümünde yer almaktadır. TrackMania DS ile oyuncular parçaları çevrimdışı ortamda diğer oyun sahipleriyle paylaşabilir.

İncelemeler[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyun, Metacritic'te toplam 75/100 puan aldı.[2]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Riley, Adam (2 Mart 2009). "TrackMania DS (Nintendo DS) Review". Cubed3. 19 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Eylül 2021. 
  2. ^ a b "TrackMania DS". Metacritic (İngilizce). 18 Ağustos 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Kasım 2020.