İçeriğe atla

The Morning Show

Vikipedi, özgür ansiklopedi
The Morning Show
Tür
Proje tasarımcısıJay Carson
UyarlamaTop of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV
Brian Stelter
Başrol
BesteciCarter Burwell
ÜlkeABD
Diliİngilizce
Sezon sayısı3
Bölüm sayısı30
Yapım
Yönetici yapımcı
Görüntü yönetmeni
  • Michael Grady
  • David Lanzenberg
  • John Brawley
  • Jeffrey Waldron
  • John Grillo
  • Tami Reiker
KameraSingle-camera
Gösterim süresi46-69 dakika
Yapım şirketi
Yayın bilgileri
KanalApple TV+
Yayın tarihi1 Kasım 2019 (2019-11-01) - günümüz

The Morning Show, başrollerinde Reese Witherspoon, Jennifer Aniston ve Steve Carell'in yer aldığı ve 1 Kasım 2019'da Apple TV+'ta gösterime giren bir Amerikan drama televizyon dizisidir.[1][2] Dizi, Brian Stelter'ın 2013 tarihli Top of the Morning kitabından esinleniyor.[3][4]

Alex Levy, UBA ağında Manhattan'dan yayınlanan, mükemmel izlenme oranlarına sahip ve Amerikan televizyonunun çehresini değiştirdiği düşünülen popüler sabah haberleri programı The Morning Showu (TMS) sunmaktadır.

İlk sezonda, 15 yıllık canlı yayın partneri Mitch Kessler'ın bir cinsel suiistimal skandalının ortasında kovulmasının ardından Alex, bir yandan en iyi haber sunucusu olarak işini korumak için mücadele ederken, bir yandan da bir dizi düşüncesiz kararı giderek ağı tehdit eden bir saha muhabiri olan yeni partneri Bradley Jackson ile birlikte çalışır.

İkinci sezonda, COVID-19 salgını Amerika Birleşik Devletleri'ni ve dizinin kendisini sararken, kanal CEO'su Alex'i TMS'ye dönmeye ikna etmeye çalışır. Bu arada Bradley bir kimlik kriziyle uğraşır.

Üçüncü sezonda, ağ abonelik hizmeti için izleyici mücadelesi verir ve teknoloji devi Paul Marks tarafından devralınmayı düşünür.

  1. ^ Andreeva, Nellie (November 8, 2017). "Apple Gives Reese Witherspoon-Jennifer Aniston Morning Show Series 2-Season Order, Confirms 'Amazing Stories' Reboot". Deadline Hollywood. April 4, 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: February 18, 2018. 
  2. ^ "Reese Witherspoon on Instagram: "So excited to announce my new @apple show at the #appleevent! It's called The Morning Show ☀️and it reveals what happens in the fast-paced…"". Instagram. May 15, 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 30, 2019. 
  3. ^ "Apple TV+ Hadir di Indonesia, Ini Tarif dan Cara Nontonnya" (Endonezce). November 2, 2019. August 9, 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 14, 2020. 
  4. ^ "Apple announces drama series starring Reese Witherspoon and Jennifer Aniston". The Guardian. November 8, 2017. May 3, 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 2, 2018. 

Dış bağlantılar

[değiştir | kaynağı değiştir]