Tartışma:Japon Komünist Partisi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Japonya (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Japonya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Japonya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Siyaset (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Sosyalizm (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sosyalizm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sosyalizm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

bence şu video daha iyi olabilirdi, en azından ingilizce altyazısı var: http://www.youtube.com/watch?v=3YnAcxzZt38 --Sapiens 03:09, 18 Ocak 2008 (UTC)

Selam. Henüz izlemedim ama isterseniz ilave edebilirsiniz. İyi çalışmalar. Takabeg 03:29, 18 Ocak 2008 (UTC)

makale giderek gelişiyor, bu arada seçimlerdeki oy oranlarını derli toplu koyabilirsek güzel olur. japonca maddede var sanırım. --Sapiens 05:37, 20 Ocak 2008 (UTC)

Ok. Bulmaya çalışacağım. İyi çalışmalar. Takabeg 05:38, 20 Ocak 2008 (UTC)
  • YouTube videolarına yer vermemiz mümkün değil. Zira bunlar telif hakkı saklı içeriklerin yasa-dışı kopyaları konumundalar... biz de telif hakkı ihlâl eden yerlere dış bağlantı veremiyoruz. Çıkarıyorum; eğer bunları YouTube'a koyan telif hakkı sahibiyse geri alabilirsiniz ama ben göz attığımda öyle değildi. Yok telif hakları saklı değil de farklı bir lisans altındaysa ve bunu kanıtlayabiliyorsanız gene koyma ihtimalimiz doğabilir ama reklamlar ve belgeseller vs. genelde mutlaka telif hakkı saklı üretiliyor ki tekrar yasa-dışı kullanımı, üretimi ve en önemlisi değiştirilmeleri mümkün olmasın. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 05:50, 20 Ocak 2008 (UTC)
Bu konuda sizin sayfanıza yanıtladım. İyi çalışmalar. Takabeg 06:09, 20 Ocak 2008 (UTC)
  • Eklenen videolar belgeselden çok partinin kendisinin bizzat tanıtım amaçlı olarak hazırladığı videolardı. sanırım telif sorunu çıkmayacaktır. --Sapiens 06:14, 20 Ocak 2008 (UTC)
  • Parti yayınlarının isimleri kontrol edilmeli... --Sapiens 07:27, 20 Ocak 2008 (UTC)