Tartışma:Fernando Meira

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

kendisi şu tarih ve saatten itibaren galatasaray'ın başarısı için ter dökecektir... made by Lucubrator[[1]] at 20th July 2008...21 temmuz akşamı istanbulda olması bekleniyor

Fernando Meira, şuan Galatasaray'la anlaşmış durumda ve yönetimde bunu doğrulamış durumda. Haldun Üstünel'in LİGTV'ye verdiği röportajda kendisinin açıklamaları Meira'nın bugün akşama doğru İstanbul'da olacağı ve resmen Galatasaray'da olduğudur. Buna rağmen bazı arkadaşlar kabullenmekte güçlük çekiyorlar ve bizim sayfayı değiştirmemizi içlerine sığdıramıyorlar ve anında sayfayı eski haline getiriyorlar... Sorabilirmiyim o arkadaşlara... Amacınız nedir ?

Fernando Meira, şuan Galatasaray'la anlaşmış durumda ve yönetimde bunu doğrulamış durumda. Haldun Üstünel'in LİGTV'ye verdiği röportajda kendisinin açıklamaları Meira'nın bugün akşama doğru İstanbul'da olacağı ve resmen Galatasaray'da olduğudur. Buna rağmen bazı arkadaşlar kabullenmekte güçlük çekiyorlar ve bizim sayfayı değiştirmemizi içlerine sığdıramıyorlar ve anında sayfayı eski haline getiriyorlar... Sorabilirmiyim o arkadaşlara... Amacınız nedir ? 10:53, 21 Temmuz 2008 (UTC)

Yeterli derecede güvenilir ve doğrulanabilir kaynaklarla bu dedikoduları doğrulamadığınız sürece bu transfer Vikipedi'de yer alamaz.Kolay gelsin.--Eldarion 11:01, 21 Temmuz 2008 (UTC)

http://www.haber7.com/haber/20080721/Fernando-Meira-GSarayda.php http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=716893 http://spor.ekolay.net/Haber.asp?PID=2661&HaberID=554600

bunlar yeterlidir sanırım.

Ayrıca meiranın english ve portugues kaynaklarına da bakın current club Galatasaray diyor Bu imzasız yazı 85.108.27.39 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Arkadaşlar, yeterli ve doğru kaynak yok. Resmi site ve herhangi bir doğruluğu kesin olan açıklama olduğu zaman istediğiniz gibi Galatasaray'da kelimesini ekleyebilirsiniz. --Muratsahinileti 15:53, 22 Temmuz 2008 (UTC)


  • Arkadaşlar Fernando Meira'nın resmini deiştirdim neden eskisini koydunuz. Bu nasıl bir fanatikliktir? Yine değiştiriyorum wikipedia'ya katkıda bulunmak istiorum ve galatasaraylı oyuncuların yüzlerini deiştirmek istiyorum. Lütfen editörler size diyorum yapmayın.