Tartışma:Ziya Orbay

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: 46.196.85.81 tarafından 8 ay önce ZİYA ORBAY MALİYE MÜFETTİŞİ başlığına
Vikiproje Siyaset (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

ZİYA ORBAY MALİYE MÜFETTİŞİ[kaynağı değiştir]

Ziya Orbay'ın Maliye Müfettişliği yaptığı çeşitli kayıtlardan anlaşılıyor. Ancak Maliye Müfettişleri Albümünde bu isimde bir müfettiş yok. Albümde Mehmet Ziyaettin ismi geçiyor. Aynı kişi Tapu ve Kadastro GN:MD de yaptığı için Tapu Ve Kadastro Gn.Md. sitesinde ismi 'Ziya Akif Beyefendi' olarak geçiyor. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen Maliye Müfettişleri Derneğini arayarak bilgi verebilirse bu konudaki tereddüdü gidermiş olur. 46.196.85.81 10.27, 9 Ağustos 2023 (UTC)Yanıtla