Tartışma:Yerinde infaz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hukuk (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hukuk maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hukuk kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ölüm (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ölüm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ölüm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

nasil savas durumlarinda ya da adalet sistemin cöktügü durumlarda kabul edilebilir.bunu kabul edilemez buluyorum.yanlis bir şerh koyuyor.

ilkesel olarak savas durumlarinda da yerinde infaz kabul edilemez.adalet sistemin cöktügü durumlar ise cok farkli bir kosulu tanimliyor, o bakimdan yine ifade anlamli degildir.tehlekeli bir onaylamayi cagristirir.infaz her zaman adalet ile ilgili olarak dogru ya da yanlistir. adalet ile iliskili olarak kabul edilebilir ya da edilemez.bu ifadenin degistirilemsi gerek.--alibaz 20:12, 24 Temmuz 2006 (UTC)

Düzgün ya da manalı çeviremedim sanırım ama kızmanıza gerek yoktu :) . -- 16 20:16, 24 Temmuz 2006 (UTC)
  • ceviri oldugunu farketmedim.pardon.ayrica kaynaksiz sablonu koydum.buraya uluslararasi insanhaklari derneklerinin raporlarindan ve özellikle AF örgütünün belgelerinden kaynak verilebilir.--alibaz 20:49, 24 Temmuz 2006 (UTC)