İçeriğe atla

Tartışma:Yeniyer, Yığılca

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Türkiye Telekonünikasyon Müdürlüğü" nedir yahu? Ayrıca da uyarılar ne zamandan beri maddeyi direkt değiştirerek yapılmaya başlandı. Metin şu: "bu sıtenın belırlı bolgerelrını degıstırıp hakaret edıcı ve gorevını kotuye kullannan sahıs ların turkıye cumhurıyeı bas savcılıgı tarafından alınan ızın ıle bılgısayar heykırları tarafından ıp adresınden yola cıkarak bulunup hakkında yasal ıslem yapılacaktır her hangı bır sekılde kım olursa olsun mesulıyet kabul edılmeden turkceza kanunun 37 12/2 maddesınde yargılanacaktır ıp adresınız degısıklıkler büölümüne otomatik olarak kayıt altına alınacaktır bilginize arz ederim TÜRKİYR TELEKOMİNİKASYON MÜDÜRLÜGÜ" Bu metni siliyorum.--Tuncab 20:09, 1 Temmuz 2009 (UTC)

Bu madde neredeyse tamamen kişisel bir metin haline gelmiş. "temız ıcme suyu ormandan gelen kaynakdan saglanir ayrica son zamanlarda su konusunda büyük calismalar vardir hemen hemen her eve su gelmektedir.Ayrıca Muhtar Hasan ŞAHİN Yeniyer köyünün olmazsa olmazlarındandır. Köyümüze ve Köylüye çok Yardımları olmuştur. koyumuzun DERNEK BASKANI. SINAN ISIK. BASKAN YARDIMCISI VE DERNEK MUDURU HASAN ÖZTÜRK TUR ayrıca yonetımde erdal ısık ayhan demıregen senol kose. dernek mudurumuz ve baskan yardımcısı hasan ozturk gecen hafta sonu esıyle bırlıkte koyumuzu zıyarete gelıp catal kestaneye sarıcamal aksu deresı kezalı tepesıne cıkarak selattın fıdan tarafından koyumuz gezdırılmıstır koy gercekten cok guzel ve kultur ve adetlerıne cok baglıdır.ayrıca dernegımız uyelerınden esı tuncayda hasan ozturku aksu deresınde balık tutmaya goturup daha sonra koy meralarından sazın yanında mangal yapıp yemıslerdır butun koy haklkına sonsuz tesekkurlerımı sunarımsaygılarımla. DERNEK BASKAN YARDIMCISI VE DERNEK MUDURU. HASAN ÖZTÜRK."--Tuncab 20:11, 1 Temmuz 2009 (UTC)