Tartışma:Yeşilkavak, Salihli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

bu sayfada neden foto yok arkadaşlar, bu kadar uzakta iken köyümüze hasret mi kalalım yani birileri elinde olan fotoları eklemeli bence ne dersiniz?

Bu sayfaya nereden fikrimizi yazacağız bilmem!!!!!! Ey Yeşilkavak halkı ve Yeşilkavak halkının yetiştirerek dışarıya şu veya bu sebeplerle göndermiş olduğu evlatları Köyümüzün eğitim veren okulu kapatılarak örenciler taşımalı olarak diğer köylere gitmesi söz konusn, bunun ile ilgili olarak okulun bahçesinde Yeniasır gazetesine basın açıklaması 01.07.2009 tarihinden yaklaşık olarak 10 gü öncesis potesto edilerek basın açıklaması yapıldı.... lütfen sizlerde köyümüz sakinleri olak gerekli ilgi ve alakanızı bekliyoruzzzzzzzzz. Köyümüzün okulunun kapatılmaması yönünde desteklerinizi bekliyoruz. saygılarımla