İçeriğe atla

Tartışma:Yayla (şirket)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Nerval tarafından 2 yıl önce Yayla vs. Yayla Türk başlığına
Vikiproje Ekonomi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ekonomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ekonomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu sayfa 4 kez Ali Haydar bey tarafindan silinme talebinde bulunmustur. Icerigin gelistirilmesi icin kendisiyle irtibata gecildiginde kayitsiz kalmakta olup, baska moderetorlerin onayladigi son duzenleme versiyonunun tekrar silinme talebinde bulunmustur. En son kendisiyle paylastigim mesaj asagidaki gibidir. Yetkili kisilerin dikkatine.


"Tekrar merhaba Ali Haydar Bey. Bütün istediginiz degisiklikleri yaptigim halde 4. kez sayfayi silme talebinde bulundunuz. Silme talebine bulunudugunuz sayfa baska moderetorler tarafindan kontrol edilmis ve onaylanmis bir sayfaydi. Bu durumda baska modoretorlerin yetki alanina dahil olmus olmuyor musunuz? Emek verilip hazirlanmis bir sayfayi gelistirmek ve duzenlenemek yerine o sayfanin silinmesine talep edip# katkida bulunan yazarlarin sefkini kirdiginizin farkindasinizdir umarim. Bu siteye faydali olmak istiyorsaniz kendi dogrularinizi dayatmak yerine, yeni yazarlara yol göstermeniz Wikipedia`nin kurulus amacina daha cok hizmet edecektir. Saygilarimla"

Yayla vs. Yayla Türk[kaynağı değiştir]

Selamlar, bu bizim marketlerde bilinen yayla markası değil de Almanya'da yayla türk diye ayrı bir marka. Bu makalenin yayla türk olarak değişmesi gerekiyor, diğer yayla markası da yayla olarak ya daa yayla bakliyat olarak da bulunabilir. --Nerval (mesaj) 17.37, 28 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla