Tartışma:Yaşar Büyükanıt

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

maddenin ansiklopedik içerik barındırmadığı kanısındayım. fcn 15:05, 20 Nisan 2006 (UTC)

Değinilmesi gerekilen noktalar belirtilmiş ama anlatım tarzı kesinlikle ansiklopedik değil. İlk cümle dışındaki kısım çıkartılabilir ansiklopedik tarzda olmadığı gerekçesiyle. - Noumenon 18:31, 20 Nisan 2006 (UTC)

Bahsettiğiniz kısmı 2 ay sonra çıkarttım. Eğer doğru bilgi varsa doğrulanabilen kaynak ile tekrar konabilir. --Özgür 03:25, 15 Haziran 2006 (UTC)

nasil oluyor da buyukanit'tan bahsedilip de semdinli'den bahsedilmiyor anlamak mumkun degil - bahseden iki satir ekleyince de aninda siliniyor. tarzi begenmediyseniz duzeltirsiniz ama sansurlemeye hakkiniz yok - ingilizce versiyona giderseniz de goreceksiniz ki bu sahis hakkinda en iyi bilinen olaylardan birisi semdinli. 82.152.199.217 21:09, 6 Eylül 2007 (UTC)

  • bence şemdinli olaylarının olmaması daha ansiklopedik olurdu.--Mehmet Baran 21:12, 6 Eylül 2007 (UTC)

Ansiklopedik olup olmaması hakkında...[kaynağı değiştir]

Genelkurmay Başkanları da elbette Cumhurbaşkanları,Başbakanlar,TBMM Başkanları gibi ansiklopediktir.Bu Vikipedi'de de böyle Wikipedia'da da.[[1]] --Yürekli 01:16, 15 Ağustos 2008 (UTC)