Tartışma:Wine

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (C-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yazılım (Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yazılım maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yazılım kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Maddenin tarafsızlığı[kaynağı değiştir]

Bu madde taraflı:

Her ne kadar Linux dünyası genişse de arada Linux'da olmayıp Windows'ta kullanılabilen nadir yazılımlar olabiliyor ve sırf bazen bir program için Linux'dan ayrılmak zorunda kalınıyor. --85.110.218.54 11:24, 3 Kasım 2007 (UTC)

Bu uyarının üzerinden 7 sene geçmiş. Tarafsızlık ile ilgili sakıncalı bulunan ibare ortadan kaldırılmış. Şu an maddede tarafsızlık ilkesini aşan sorunlu bir ifade yok. --Fsandlinux (mesaj) 20:45, 4 Ekim 2014 (UTC)

Ekran görüntüsü[kaynağı değiştir]

Konulan resimlerdeki Wine Türkçeleştirmesi kısmi yapılmış. Yeni sürümle Türkçe dil desteği %75 oluyor. Resimlerin güncellenmesini öneriyorum.

Wakeup12 (mesaj) 17:17, 29 Nisan 2013 (UTC)