Tartışma:Vokaliz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Müzik (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Vokaliz üyesi olarak Vokaliz'in biyografisini en iyi ifade edecek biri ben olduğumu düşünüyorum. İkincil hatta üçüncül kişilerin biyografimizi "düzeltme yetkisi"ni nereden aldıklarını merak ediyorum. Lütfen bu maddeye "etki etmeyiniz"!!!!

Saygılarımla...


Tolga GÜLEN www.vokaliz.biz

  • vikipedi herkesin değiştirmesine açık bir yerdir. tam tersine birinci şahısların madde üzerindeki değişiklikleri daha az kabul görür. VP:Oto sayfasına bir göz atabilirsiniz. --kibelemesaj 11:44, 8 Haziran 2007 (UTC)


"Ansiklopedi" ortamından bahsediyoruz sanırım. Bahsedilern uyarılar insanların kendileri ile ilgili "atıp tutmaları" ile ilgili. Biyografimize bakılırsa böyle bir durum olmadığı aksine bizi ifade eden en kısa ve doğru bilgilerin olduğu görülebilir. Bu konunun tamamen arkasında biri olarak bu durumun anlayışla karışalanacağını ummaktayım. Ben biyografimizi düzeltmekten bıkmayacağım. Önemli olan birincil ağızdan en yetkin bilginin kullanıcılar ile paylaşılmasıdır. Aksini iddia eden varsa ve gerekçeleri benden daha iyi ise dinleyebilirim... Aksi bir durumunun "doğru" ve "gerçek" yayın ilkelerine uymayacağını aksine "yanlı" bir müdahele olacağını iletmek isterim... Bu imzasız yazı Tgulen (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • yapılan değişiklikler, tarafsız bakış açısı, ansiklopedik dil ve sözü edilen otobiyografik yaklaşım gözönüne alınarak yapılmıştır. burada somut bilgilerden sözediyoruz. değişiklikleri geri alıyorum, lütfen başka vikipedistleri bu tartışmaya dahil ederek konunun tartışılmasını sağlayın, gerekçesiz geri almalarınız hoş karşılanmaz. --kibelemesaj 12:21, 8 Haziran 2007 (UTC)
  • "Önemli olan birincil ağızdan en yetkin bilginin kullanıcılar ile paylaşılmasıdır" değildir.Bir forum sitesinde bunu yapabilirsiniz.Vikipedide VP:T en önemli kriterdir.Siz gene yazın ama tarafsızlık ilkesine aykırı bir durum olduğunda çıkarılır.İkinci olarak sayfayı boşaltmanız hiçbir işe yaramayacaktır.Boş bir uğraş olacaktır devam etmeniz halinde hem engellenebilir, hem de maddenin kilitlenmesine sebep olursunuz.Vikipedide sorunlar tartışılarak çözülür.--Machiavelli' msj 22:39, 19 Haziran 2007 (UTC)