Tartışma:Vitray

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yapılan sebep gösterilmeden geri alınması hk.[kaynağı değiştir]

Başlığı açan kişi olarak yapılan değişikliklerin geri alınmasına anlam veremiyorum. Yaptığım şey; mevcut başlığı vakit harcayarak maddelendirmek, geliştirmek ve ayrıntılı bilgi vermek. Eklediğim resimleri altında ilgili açıklamayı ve alttaki linklerde ise bilgi aldığım kişi-kurum ve/veya web sitelerinin adreslerini koymak. Geri alma işlemi yapmadan önce lütfen, verilen emeğe saygı göstererek ilerleyelim. Buradaki bilgiler kopyala-yapıştır değil, araştırılarak yazılmış ve fotoğrafların bir kısmı da bizzat fotoğraflanmıştır.

Kopyala yapıştır olmadığını iddia ettiğiniz bilgileri [1],[2] ve [3] sayfalarından kopyalamışsınız.Doğal olarak bu bilgiler Vikipedi'de yer alamaz.Kolay gelsin.--Eldarion 09:10, 23 Şubat 2009 (UTC)


Verdiğiniz linklerden 3 numaradaki yazıyı da bizzat ben yazdım ve gönderdim. Dikkat ederseniz altındaki kaynak başlığı aynı. Nitekim wikipedia'ya bu yazıyı, evdose'ye eklemeden önce eklemiştim.Buna ek olarak diğer linkinizdeki yazılarda da bitray tekniklerine 2 adet ekleme yaptığımı fark edeceksiniz. Vitray başlığını ilk açtığımda da kaynak olarak gösterdiğim, anil vitray'daki vitray sanatçısı ile görüşerek eklemiştim.

Bunu bizzat sizin eklediğinizi ispatlayabilmeniz çok zor bildiğiniz gibi.Söz konusu yazıların telif hakları bahsedilen sitelerdedir.2 adet ekleme yapmış olmanız da yeterli değil.Telif hakkı saklı tek bir cümleyi bile Vikipedi'de barındıramıyoruz.Bilginize.--Eldarion 19:12, 25 Şubat 2009 (UTC)
Ek olarak yazı 3.linke 12 Ocak tarihinde eklenmiş.Vikipedi'ye ise 12 Şubat tarihinde.Dolayısıyla ilk olarak Vikipedi'ye eklenmediği için telif hakkı söz konusu sitededir.Kolay gelsin.--Eldarion 19:21, 25 Şubat 2009 (UTC)

İspat konusunda maalesef haklısınız. Fakat incelerseniz, gösterdiğim sitedeki kaynak kısmı da, wikipedia'da ekkleğim bilgileri aldığım kaynakla aynı yani "anilvitray"; yani kanunen kanıtlayamasam da "evdose" deki bilgilerin bizzat benim tarafımdan, anilvitray'dan alınan bilgilerle yazıldığını tekrar etmek isterim. Şu anda tartışma kısmını farkedebilmeniz için, içerikte ufak bir değişiklik yapacağım. Esas değişikliği ise, önümüzdeki hafta içerisinde tekrar aynı vitray sanatçısı ile röportaj yapıp, uyarılarınıza istinaden tekrar sıfırdan yazacağım. Buna ek olarak direkt olarak resimleri de ilgili vitray atölyesinden çekeceğim. Ricam önümüzdeki hafta röportaj ve fotoğraf çekimi sonrası ekleyeceğim içerik konusunda herhangibir onay-düzeltmeniz olursa, direkt olarak geri almaktan ziyade beni tartışma başlığı altında bilgilendirmeniz. Şimdiden teşekkürler. Not:çekeceğim fotoğrafların problem yaratmaması için nasıl bir lisans süreci izleyebilirim. --Kullanıcı mesaj:Çağrı 23:09, 25 Şubat 2009