Tartışma:Taşnak (etnik grup)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

saçmalama baylan seni kim yönetici yaptı. taşnak örgütüne niye "taşı" şablonu koyarsın. bu kadar acemilik olmaz.

selamlar herkeze[kaynağı değiştir]

şu TAŞNAK maddesini biraz daha geliştirebilirsek çok iyi olacak herkezden katkı bekliyorum saygılar--gulener 15:45, 27 Nisan 2007 (UTC)

Arkadaşlar ben Taşnak örgütünü eski bir örgüt zannediyordum, belki yanlış biliyorumdur. İngilizice vikipedi'de sanki hala var gibi ve örgütünün internet sitesi var. Acaba ben mi yanlış biliyorum yoksa Taşnak aktüel bir örgüt mü?

madde ismi hakkında[kaynağı değiştir]

  • maddenin isminin 'Ermeni Devrimci Federasyonu' olması daha doğru olabilir, bilemiyorum. ancak eski maddenin (taşnak) geçmişi yokolmasın ve iki ayrı madde gelişmesin diye yönlendirmeyi yaptım. gerekirse isim değişikliği yapılabilir. --kibelemesaj 21:40, 17 Ağustos 2007 (UTC)

Move and redirect[kaynağı değiştir]

Tashank is the same thing as the ARF. --Yegoyan 00:16, 21 Eylül 2007 (UTC)


As far as I understand the text Taşnak is not the same thing as the ARF.Taşnak means the people who are members of Taşnaksutyun.So we can't merge them.Sağlamcıileti 16:50, 23 Eylül 2007 (UTC)

Maddeden anladığım kadarıyla Taşnak Taşnaksutyun partisine üye olan kişilere verilen ad.Bu yüzden bu madde ile Ermeni Devrimci Federasyonu maddesini birleştiremeyiz.Sağlamcıileti 16:50, 23 Eylül 2007 (UTC)