Tartışma:TVF Burhan Felek Voleybol Salonu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Voleybol (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Voleybol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Voleybol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Burhan Felek Spor Salonu Karmaşası[kaynağı değiştir]

Sevgili kullanıcı dostlarım, Burhan Felek Spor Salonu sayfasının adını yaklaşık 1 ay önce Voleybol Salonu olarak değiştirmiştim ancak bir kullanıcı arkadaşım tartışmaya açmadığım için geri taşımış haklı olarak bu konuda kesin bilgiye sahip olduğum için tartışılmaya gerek duymadım bu yüzden açmadım ancak hal böyle olunca sizlerede bu fikrimi sunuyorum. Burhan Felek Voleybol Salonu ismiyle anılmakta olup binanın girişinde de bu isimle anılmaktadır. Voleybol federasyonun kendi salonu olmakla beraber ismi resmi kaynaklarda ve salon bu isimle kabul edilmektedir. Umut ediyorum bunu en kısa sürede sonuca bağlayıp ilgili sayfaları tekrar düzeltmek üzere harekete geçelim. Saygılarımla. İyi vikiler :)(Şakşakcı7 (mesaj) 13:43, 1 Mayıs 2013 (UTC))

Sadece resmi adlandırma değil yaygınlık da önemli. Voleybol Salonu isimlendirmesi sanıyorum son dönemde kullanılmış. Şu anki tercihim "Burhan Felek Spor Kompleksi" adının kullanılıp, bölgedeki tüm tesislerin (havuz, salon vs.) anlatıldığı bir maddeye dönüşüm olması.--Sayginerv-posta 14:35, 1 Mayıs 2013 (UTC)
Dediğiniz çok doğru ancak onun için büyük bir çalışma yapılması önemli havuzun büyüklüğü tribün kapasitesi futbol antreman sahaları varsa basketbol sahaları kompleks demek daha büyük bir madde demek. Ancak en yaygın olan kompleksin bir parçası voleybol salonu yaygın tüm 1. lig seviyesindeki ekipler o salonda oynamakta hemen hemen. Bu yüzden biz bu madde için sadece voleybolu konuşuyoruz ve salonun girişinde dahil bu isim kullanılmaktadır. Bu yüzden bu maddenin adını voleybol salonu olarak değiştirmek durumundayız.(Şakşakcı7 (mesaj) 17:26, 2 Mayıs 2013 (UTC))