Tartışma:Snooker

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Spor (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Spor maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Spor kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlık ve içerik "Snukır" olarak değiştirilmeli[kaynağı değiştir]

Mademki Türkçe dili yabancı kökenli kelimeleri içine alan bir yapıya sahip, o halde başlık ve içerik "Snukır" olarak değiştirilmesi gerekir. Sporlar özel isimler değillerdir. Nasıl okuyorsak öyle yazılmalı.

Kaynak sorunu[kaynağı değiştir]

Madde Kaliteli Madde olan Almanca sayfasından çevrilmiş. Metin kaynaklarını göstermemiş ancak bu Almanca maddede de öyle. Almanca maddenin yazarı muhtemelen metnin sonunda verdiği değişik kaynaklardan yararlanmış, zira iyi bir derleme gibi görünüyor. Lütfen sadece biçimsel olarak bakıp, kaynak konulmamış diyerek tepesine şablon koymayın. Bunun yerine metne kaynak eklemeye çalışırsanız pozitif bir katkı olur. Mukaddimeileti 06:59, 19 Temmuz 2013 (UTC)