Tartışma:Seri 90 (yazılım platformu)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Yazılım (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yazılım maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yazılım kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Finlandiya (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Finlandiya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Finlandiya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Merheba, sayın Pragdon. Bıraktığınız şablonu inceledim ve bir kaç değişiklik yaptım. Lütfen yardımcı olun daha ne yapa bilirim? Teşekkür ederim. Aktivadam (mesaj)Aktivadam (mesaj) 17:39, 25 Eylül 2016 (UTC)

Cevap Cevap Konuyla ilgili kaynaklarlar ekleyebilirsiniz. Anladığım kadarıyla çalışmanıza hala devam ediyorsunuz. o yüzden sil şablonlarını şimdilik kaldırıp yerine çalışma şablonu ekliyorum. Ama dediği gibi açtığınız maddelere bu madde dahil bağımsız ve güvenilir kaynaklar eklemelisiniz. bu bilgileri nerenden aldığınız da dahil. Tabi ki telif haklarını ihlal etmeden. Aklınıza takılan başka sorular olursa mesaj sayfama iletebilirsiniz. İyi çalışmalar. Pragdonmesaj 18:48, 25 Eylül 2016 (UTC)