Tartışma:Selda Bağcan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Müzik (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Çok uğraşmama karşın doğum yılını ve yerini hiçbir yerde bulamadım. Bulan olursa ve eklerse, sevinirim. (Muhammedcimci 11:25, 10 Ocak 2006 (UTC))


1948 yılında muglada dogdu BİRAZ SİYASİ OLMASA TAM DİNLENEBİLECEK KİŞİ BEN ŞAHSEN YENİ YENİ DİNLİYORUM AMA DİNLERKEN SANATÇININ SİYASETLE ÇOK UĞRAŞTIGI AKLIMA GELİYOR VE MORALİM BOZULUYOR KISACA SİYASİ TARAF TUTMASI EN AZINDAN TUTSADA KENDİNDE KALMASI HOŞ OLACAK SESİ GÜZEL YORUMU GÜZEL TÜRKÜLERİ YORUMLAMASI GÜZEL ...........SANATÇI SİYASET YAPMASI HİÇ HOŞ DEGİL BÜTÜN GÜZELLİĞİNİ SİLİP SÜPÜRÜYOR SEVGİLERİMLE

Resmi internet sitesi doğum yerini Muğla olarak veriyor. Fakat Vikipedinin Türkçe sayfası doğum yerini Yugoslavya, Almanca sitesi ise Manisa olarak vermiş. Sanırım doğum yerini kimse bilmiyor.


Bu imzasız yazı 82.145.229.219 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, gerekli değişiklik yapıldı.Levent Abi ileti 18:28, 7 Temmuz 2008 (UTC)

selda bagcan göçnendir ve vanda dogmuştur

selda bagcan göçmendir annesi ile babasi memur oldugu için vanda dogmuştur.sesi ve yorumu bezersizdir.

Sanatçının resmi sitesinde doğum yeri Muğla yazıyor. Son nokta o dur sanırım.Apolas Lermi 18:25, 30 Mart 2009 (UTC)

Manisa Turgutlu da verdiği konser sırasında, gündüz saatlerinde doğduğu ve bir dönem yaşadığı mahhale olan Kırmahalleyi gezdiğini açıklamıştı.(78.182.73.125 21:46, 5 Ekim 2011 (UTC))