Tartışma:Sapanca

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Sapanca, Sakarya sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Dil ve yazım yanlışları var. Zamanı olan biri el atarsa, iyi olur. Unutmazsam, daha sonra ben de bakarım. Muhammedcimci 20:15, 13 Aralık 2005 (UTC)

Katılıyorum. İlaveten, "...tarihi ulaşım yolu görevini hem demir hem_de karayolu ile yerine getirmeye devam etmiştir." deki kalın harfleri de "sık yapılan yanlışlar" tablona eklemeliyiz diye düşünüyorum. Saygılar. Metal Militia 20:50, 13 Aralık 2005 (UTC)
Bilgileri telif hakkı sorun olmayan bir siteden aldım. Çok fazla yazım yanlışı vardı. Düzenleyebildiğim kadar düzenledim. Başka gözden biri düzenleme yaparsa memnun olurum :) --Math34 21:14, 13 Aralık 2005 (UTC)

rüstem paşa camii[kaynağı değiştir]

gezilecek görülecek yerler arasında "rüstem paşa camii"ni görünce şaşırdım, verilen bilgi ise tamamen istanbul eminönü'ndeki rüstem paşa camii ile ilgili.


Etnik İçerik[kaynağı değiştir]

Sapanca'nın en karakteristik özelliklerinden biri de yerli nüfusun neredeyse tamamının aslında Doğu Karadenizli oluşudur. Zira Sapanca'yı görenler farkedeceklerdir ki oldukça yoğun Gürcü ve Laz nüfus yaşamaktadır.