Tartışma:Rusya'daki Kürtler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Rusya (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Demin hiç geliştirilmemiş alt başlıkları sildim ve geriye Sibirya'dakiler kaldı. Bu durumda Rusya'daki Kürtler başlığı uygunsuzdur, bence. Takabeg ileti 07:28, 31 Ocak 2010 (UTC)

İspanya Türkleri kayda değer değilken, Rusya'daki Kürtler, bu maddeyi geliştiren size göre hangi açıdan kayda değer oluyor, anlatabilir misiniz? Tarafsızlığınız bu mu? İki madde de hemen hemen birbirinin aynı! Bir tarafta İspanya'ya göçen türkler, diğer tarafta rusyaya göçen kürtler. Ama türk oldu mu kayda değer değil. Tamam, değil diyelim de bu neden kayda değer?!
Al kaynağı da bu! : [1] Bu imzasız yazı 88.233.184.211 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Sadece kaynaklara bakıyorum. Türk asıllı maddelerin büyük çoğunluğunda kaynak sorunu söz konusudur. Hâlâl öyledir. Bu maddede Vikipedi:Güvenilir kaynakları gördüm. Mesela Hassanpour'unki. Takabeg ileti 02:55, 4 Şubat 2010 (UTC)
Bu madde kaynaklı yani? Bu imzasız yazı 88.233.184.211 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.