Tartışma:Rihanna diskografisi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin liste Rihanna diskografisi, bir seçkin listedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
9 Aralık 2012 Seçkin liste adayı Başarılı
Vikiproje Rihanna (SL-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rihanna maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rihanna kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (SL-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Albüm satışlarının bütün kaynağına Rihanna'nın Roc Nation'da ki biyogragfisinin linkleri verilmiş o linkte hiçbir albümün satışı yazmıyor sayılar kafadan uydurulmuş makul ve yerinde bir satış tahmini olsaydı düzenlemeyecektim fakat sadece rastgele yazılmış bu yüzden satışları düzenledim. —Navyiconer (mesaj) 21:22, 22 Mayıs 2016 (UTC)