Tartışma:Renault FT

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Fransa (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Fransa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Fransa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sayfa otomatik silinme gerekçesiyle etiketlenmiş.

Bu tartışmayı heryerde yaparım! Telif hakkı kavramından wikipedia ne anlıyor?

Bu konu İngilizce Wikipediden Türkçeye çevirerek ve çeşitli kaynaklardan derlemelerle hazırlayıp kendi websiteme eklediğim bir konudur. Ortada telif hakkı varsa bu bana aittir!

Sayfanın onaylanmasını arz ederim.Ufuko (mesaj) 14:32, 11 Ekim 2012 (UTC)Ufuko

İngilizce Viki'den almış olman hem burada, hemde kendi sitende telif ihlali yaptığını gösterir. Bu şekilde onaylanamaz.--Aguzer (mesaj) 14:28, 11 Ekim 2012 (UTC)

İngilizce Wikideki yazılar da çeşitli kaynaklardan derlenerek hazırlanmış. Wikipedianın telifi kapsamında değil. İngilizce wikideki yazar bunları kendim yazdım diyorsa eyvallah ama bu durumda telif hakkından bahsedilemez.

Madem bu kadar evhamlısınız biraz emek harcayıp sizler Türkçe'ye çevirseydinizde insanlar aradığı bilgiyi benim gibi İngiliz wikilerinde bulmasaydı...Ufuko (mesaj) 14:32, 11 Ekim 2012 (UTC)Ufuko

Wikipedia'da bulunan bilgiler derlense bile eğer onaylanmışsa Vikiye özgün yorumlanmıştır. Bundan dolayı telif ihlali yapmaz, yazmış olduğu şekilde Vikinin telifli makalesi olur. Ayrıca Türkçe'ye çevirerek ekleyebilirsiniz..--Aguzer (mesaj) 14:39, 11 Ekim 2012 (UTC)