Tartışma:Reha Muhtar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Reha Muhtar anlayamamış[kaynağı değiştir]

Herhalde ilk defa bir wikipedist bu kadar ithamlar karşılaşmıştır.[[1]] Reha Bey beni ajanlıkla itham etmiş vb. Reha Bey kendi sayfasını okumuş mu bilemedim açıkçası. Okusa benim kullanıcı adımı vererek absürt sayılabilecek ithamlarda bulunmazdı diye düşünüyorum.

Burada değişikliği kabul edilmeyen birisi beni şikayet etmiş. Reha Muhtar da “beni Resmi Gazete’de çalışmış olduğum yalanını yazarak; aklı sıra geçmişimi itibarsızlaştırmaya çalıştığını” yazmıyorum elbette..." diye suçlamış. Reha Muhtar okumamış olsa gerek çünkü ben kendisinin Resmi Gazetede çalıştığını yazmadım.

Gene Reha Muhtar yazdığı köşe yazısında "Güncellemeye rağmen, geçmişte yazılan bütün değersizleştirme, etkisizleştirme ve itibarsızlaştırma operasyonu aynen devam ediyor..." diyerek beni suçlamış. Ayrıca; "30 yıldır profesör olan babamı okutman......" yapmış diye suçlamış. Yazıda o dönem babasının okutman olduğu belirtilmişti. Sonuçta insanlar doğuştan profesör olmuyor. Ertesi günkü yazısında kendisi de babasının o dönem okutman olduğunu kabul ediyor ama nedense laf etme gereği duymuş. Sonuç olarak direk benim yapmadığım değişiklikler üzerime kalmış oldu. Ertesi günkü yazısını da yeni okudum. Aman Allah'ım neler neler yazmış. Reha beye söyleyin ben sıradan bir insanım. Arkadaşlarına Wikipedia’nın yurt dışındaki sorumlularına durumu geniş olarak izah eden, bir e-mail gönderteceğine bana ya da hizmetlilere mesaj attırsaydı. Bizler ajan falan değiliz.

Son olarak Reha Muhtar'a mesaj atan kullanıcıya sesleniyorum. Bazı şeyleri yazarken lütfen kimin ne yazdığını okuyarak şikayette bulununuz. Tartışma sayfasında görüşlerinizi belirtiniz. Ancak wikipedia nın kişisel web sitesi olmadığını da unutmayınız. --Muratero 19:32, 7 Kasım 2015 (UTC)