Tartışma:Podcast

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Vikiproje İnternet (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İnternet maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İnternet kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Bu sayfa köklü biçimde elden geçirilmektedir. Lütfen editleri bu tartışma sayfasından koordineli biçimde gerçekleştirelim --El guerrero cansado 16:22, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Konu başlıkları[kaynağı değiştir]

konu başlıklarını ekledim. konu başlıkları kısmen makalenin ingilizce versiyonuyla paralel, kısmen özgündür. paralel olan kısımlara ingilizce versiyondan alıntılar yapabiliriz.

Podcast Nedir?[kaynağı değiştir]

Çalışma ilkesi ve teknik bilgiler bölümlerine giriş yapıldı.Ayrıntılı, teknik bilgi ve görsel ögeler eklenecektir. ufukdalli 23:22, 28 Temmuz 2008 (UTC)


Çalışmalar[kaynağı değiştir]

Görsel öğeler araştırılıyor. en yakın zamanda eklencektir--Metindede 21:01, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Arkadaşlar şu günlerde biraz daha organize olmak lazım. msn den buluşamıyorsak buradan haberleşelim. konuları paylaşmıştık. yaptığımız araştırmaları, karşılaştığımız sorunları buraya yazalım. resim konusunu halledemedik daha. telif hakkı yüzünden siliniyor. ben onunla uğraşıyorum biraz. öneriniz varsa söyleyin..--Metindede 12:33, 3 Ağustos 2008 (UTC)
resim ekledim. bakalım silinecek mi:)--Metindede 15:45, 4 Ağustos 2008 (UTC)

Podcastlere erişim için bazı sunucuları ve rehberleri eklendi..--Metindede 15:40, 9 Ağustos 2008 (UTC)

Arkadaşlar herkes kendi konusunun son halini eklesin. Benimki Podcastlere Erişim.. Kullanım alanları konusunu kime vermiştik??--Metindede 14:29, 9 Ağustos 2008 (UTC)

Projeye son bilgiler eklendi. (podcast kullanım alanlarına, podcast erişimi ve podcast nedir bölümüne) . proje son halini asistanımıza gönderdim


  • sonlara doğru "öneriyoruz", "tavsiye ediyoruz" vb. bi sürü saçmalık.. kesinlikle acilen elden geçmeli..88.242.178.11 22:56, 26 Aralık 2011 (UTC)