Tartışma:Oberfucking

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Avusturya (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Avusturya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Avusturya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Yeterli bilgi olmadığını ve içeriğin geliştirilebileceğini düşünüyorum. Ve ingilizce maddeden çeviri olması maddenin varlığına katkı yapılmadan yayınlanmasına yeterli sebep değil. --» Badursun 07:33, 23 Mayıs 2016 (UTC)

Hatta biraz daha araştırınca bence bu maddelerin çevirisinin varlığının gerekliliğini sorgulamaya başladım. Kanaatımca olmasada olur çünkü isim olarak verdiği çağrışım nedeniyle bilgiden ziyade anlam karmaşasına sebep verecek gibi gözüküyor, daha yararlı çevirilerin yapılması daha anlamlı olurdu. --» Badursun 07:36, 23 Mayıs 2016 (UTC)
  • Kısa bir tarama ile edinebildiğim bilgileri ekledim maddeye fakat eksiklik/yetersizlik söz konusu değil, zira geliştirilme potansiyeli oldukça sınırlı bir konu. O nedenle tarafınızca eklenen şablon ile önceden mevcut taslak şablonu kaldırıldı. Bununla birlikte Vikipedistler, diledikleri herhangi bir konuda katkıda bulunabilirler. Bu konunun geliştirilebilirliğinin sınırlı olması, konu başlığının başka bir dilde başka anlam taşıması (ki bana kalırsa da sırf bu nedenle dahi kayda değer sayılabilir); katkıların önem ve değerini indirgemez diye düşünüyorum. Yine de kayda değerliğinin şüpheli olduğuna dair etiket eklenebileceği gibi SAS'ta topluluk görüşüne sunulabilir. İyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 08:44, 23 Mayıs 2016 (UTC)