Tartışma:Nimet Demirbağ Sanlıman

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Biyografi (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kendisiyle yapılan röportaj sonucu tarafımdan mihrace.net sitesinde bir makale hazırlanmış. Ve yine kendi resmi sitelerinde yer alan özgeçmişin ilgili maddeye eklenmesi için izin alınmıştır. Aynı şekilde çektiğim fotolardan hazırlanan bir kolaj çalışması vikipedia ya yüklenmiştir.

Bu hanımefendi Türkiye nin nadir yetiştirdiği bir sanatçıdır. 50 yıllık sanat hayatında yaratımları bir çok sergide kamuyla buluşmuştur. Gereken desteğin verilmesini rica ederim.


Saygılarımla.

Süleyman Sönmez


Merhaba Süleyman,

İzin almamız maalesef yetmiyor Vikipedi'nin ilginç telif politikası nedeniyle. GÖBL lisansını zikretmeleri gerekiyor izinlerinde. Zira "İzin veriyorum" denerek kullanılan her türlü materyal artık siliniyor Jimbo Wales'ın talimatıyla. Bir de yazılı GÖBL izni kopartırsan süper olur.

Vito Genovese 19:28, 6 Ekim 2006 (UTC)

Öyleyse yaptığım röportaj doğrultusunda kısa bir özet hazırlayıp buraya eklemek daha hızlı ve kesin çözüm olacak. Sitelerini yapan kişiye ulaşmam ve sayfaya belitilen izinlerin eklenmesini sağlamak daha zor.

Cevap verip destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Niyetimin samimiyetini ve ortam kurallarıyla yeni tanışıyor olmamı göz önüne alarak hataların belirtilmesini rica ederim.

Yeni özgün içerik eklenmiştir.[kaynağı değiştir]

Sayfaya yeni bir özet tarafımdan tekrar yazılarak eklenmiştir. Bu yazı kamuya bağışlanmıştır. Madde üzerinde bulunan uyarının ve silme beklemesinin kaldırlmasını rica ederim.

Süleyman SÖNMEZ