İçeriğe atla

Tartışma:Naipli, Karesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Benim köyüm ama hiç bir bilgi yok. Ben biraz tarif edeyim; Balıkesire 15 km uzaklıkta, nüfusu yaklaşık 750 civarında küçük bir köydür.

Geçimi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır. Genç nüfus genellikle Balıkesire yerleşmiştir. Köyde ilkokul mevcuttur, orta kısmı taşımalı eğitim yapılıyor. Alt yapı olarak su, kanalizasyon ve telefon mevcuttur. Sağlık ocağı inşiatına başlanmıştır. Köyde ormanlık alan mevcut değildir. Nadir de olsa yeşil alan mevcuttur. Büyük akarsuyu yoktur (yaz ayında kuruyan bir deresi var). Tarımda her türlü ürün yetişir, genel olarak; buğday, kavun, karpuz, nohut, bakla, ayçiçeği yetiştirilir(sulamalı tarım yoktur). Aklıma gelenler bunlar... Eğer burda yazdıklarımı okuyan Naipli'den arkadaşlar olursa onlarında yazmalarını rica ediyorum...Hüseyin BOZBAY