Tartışma:Mehmet Emin Yurdakul

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Edebiyat (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Edebiyat maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Edebiyat kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kaynaksız kategori[kaynağı değiştir]

Masonlar adlı kategorinin kaynağı var mıdır? Yoksa kaldırılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum.İhsanjrmesaj 14:55, 14 Şubat 2015 (UTC)

Kaldırılmamalı, kaynak var. (80'ler öncesi olduğu için "Türkiye" var başında) Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonları Büyük Locası'nın araştırma ve yayın organı olan Mimar Sinan dergisinin Aralık 1967, 4. sayısının 105. sayfası bunun için bir kaynaktır. Yurdakul'un 2. Meşrutiyet'ten hemen sonra İstanbul'da Masonluğa intisap ettiği belirtilidir. Kişi maddelerinde masonluk kategorisinin kaldırılmasından belki daha önemli bir şey vardır ki, o da Mason olan kimselere bu kategorilerinin konulması. Hazırda maddesi olan Sunay Akın, Tuluyhan Uğurlu ve varsa/açılırsa maddesi Orhan Çekiç, Ergün Aybars, Halit Kakınç gibi. 179.43.169.37 15:41, 20 Nisan 2015 (UTC)