Tartışma:Maçahel

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tartışma arşivi: Arşiv 1

Şu koruma kaldırılıp, anonim tarafından yapılan bu hali getirilirse iyi olur. Zira daha önceki versiyon düzenlenmemiş bir versiyon. Sanırım IP Gürcüce Sovyet Ansiklopedisini vs. kaynak vermiş. Bence kayda değer kaynak. Madde şimdiki haliyle Osmanlı'nın fetihlerinden başlamış oysa IP düzenlemesinde Tunç Çağı'ndan başlatılmış. Şu anda ki anonim düzenlemesinden geri alınan versiyon aşağıda kaynak belirtilen kişilerin yayınlarından birebir cümleler içeriyor. Telif ihlali bariz. Koruma kaldırılırsa düzenlenmiş sürüme alıcam, ardından kaynak ve taraflılık konusunda tartışırız. Taraflı olduğunu düşünenler kaynak belirt şablonunu koyarsa, kaynak incelemesi yapılır. Bu haliyle hiçbir şey tartışılamaz halde. iyi çalışmalar. --Boyalikus 04:36, 20 Mayıs 2008 (UTC)

Maddenin bu hali, en eski versiyonlardan kontrol edilirse varmış altında kaynakça olarak artvinansiklopedisi verilmiş.. Ama oraya bakıldığında tarihler birbirini tutmuyor. bizimki onlardan daha önce yazılmış gözüküyor. Telif incelemesi gerekli sanırım. Yazan arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur. Bu şekilde, gerekli düzenlemeleri yapmaya başlayabiliriz. Şu anda tam emin olamıyorum. İyi çalışmalar..--Boyalikus 21:25, 20 Mayıs 2008 (UTC)

Merhaba Tartışma:Macahel'e de bir mesaj bıraktım.. Artvinansiklopedisinden alınmış bölümler görüyorum burada telif ihlali var gibi geldi.. Yine de başkaları kontrol ederse iyi olur. Macahel'in eklediği Osmanlı ile ilgili kısımlar zaten telifli. İyi çalışmalar.--Boyalikus 21:32, 20 Mayıs 2008 (UTC)