Tartışma:M. Serdar Kuzuloğlu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

~Bu sayfa Kullanıcı:Mserdark'tan yönlendirildiği için bir şeyler demeğim lazım:

Kendimize burada henüz bir heykel açmıyorus!
Bu yer bir ansiklopedidir. --katpatuka 15:06, 10 Kasım 2005 (UTC)

Kisi gazete kose yazari ancak hangi kisi kriterlerinin ansiklopedik oldugu hala tartisma konusu. Kişi kriterleri'nde genel bir karar tartisilarak alinmali. O zamana kadar makalenin kalmasindan yanayim. Kisinin kendi sayfasindan otomatik yonlendirmeyi kaldirdim. Kisiye mesaj birakmak isteyen sorun yasamasin diye... Citrat 15:50, 10 Kasım 2005 (UTC)

Önemli bir kişilik olduğu her halinden belli, reklam yapmaya da ihtiyacı yok, kesinlikle kalmalı, bence silinmesini tartışmak bile gereksiz. 85.102.94.243 15:55, 10 Kasım 2005 (UTC)

Kalsın ama değişsin[kaynağı değiştir]

Bence de bir gazeteci olarak ansiklopedik içerik sayılır ve kalması iyi olur. Ama kişi formatına uygun değil ve bazı cümleler reklam gibi. (uzun süre tek olarak kaldı... gibi) Bu konuyu Vikipedi tartışma:Kişi kriterleri sayfasında tatışalım bence. denisutku msj


Slogan birseyin neden yapildigini soyler.. Vikipedi, özgür ansiklopedi diyor... Niye kalksın ki? Eğer internet yazarlarının internette önemi olmayacaksa nerede olacak? Atif UNALDI


Lütfen Kuralları İşletelim[kaynağı değiştir]

Vikipedide otobiyografi yasak ve bu kişi kendi bilgilerini girdi lütfen silelim, kurallar Kuzuloğlu olunca değişmez!

Lütfen!!!!Bu imzasız yazı 81.215.20.162 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 
VP:OTO'yu incelerseniz, bütün otobiyografiler silinir diye birşey yazmadığını görürsünüz.Genelde otobiyografilerin SAM oylaması sonucu silindiği yazıyor.Bir SAM adaylığı olmadan silinemez zira VP:HS'ye aykırı bir durum yok.Saygılar.Sağlamcıileti 16:07, 26 Ekim 2007 (UTC)
Bence bu maddede hiçbir sorun da yok.Gayet ojektif yazılmış otobiyografi olsa da.Sadece yaptığı işlerden bahsetmiş.Yani övünmek gibi bir durum yok.Saygılar.Sağlamcıileti 16:09, 26 Ekim 2007 (UTC)
Vikipedi:Otobiyografi sayfasından: Kendiniz hakkında bir madde oluşturmanız kesinlikle tavsiye edilmez. Eğer böyle bir madde oluşturursanız, büyük bir ihtimalle maddeniz silinmeye aday gösterilir. Silinip silinmeyeceği kesin değildir, topluluk karar verir, yine de birçok kişi kendiniz hakkında maddeler oluşturmamanız yönünde kararlıdırlar, bunu hoş karşılamazlar. Nedenlerini yukarıdaki kısımlardan anlayabilirsiniz.Bu imzasız yazı 81.215.20.162 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Evet ben de bunu yazdım.Büyük ihtimalle silinir diyo.SAM yoluyla.Sorun olduğunu düşünen birinin SAM adayı olarak göstermesi lazım.Eğer topluluk silinsin derse silinir.Kimse sorun görmemiş herhalde.Saygılar.Sağlamcıileti 16:20, 26 Ekim 2007 (UTC)