İçeriğe atla

Tartışma:Kompansatör

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kompansatör Wiki Sayfası Hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Eldarion Nasılsın?

Dün kompansatör sayfası için çok sağlam içeriğe sahip bilgiler ekledim wiki de biizmde bir tuzumuz olsun diye ama siz silmişsiniz. Gerekçe olarak da "küçük değişiklik" diye belirtmişsiniz. Ve Vikiçizer in önceki sürümüne getirmişsiniz. O sadece kauçuk kompansatör detaylarına girmiş. Metal kompansatörler çok derin bir konudur. Daha fazla bilgi için sitemize de bakabilirsiniz.

Sorun şu ki karasus firması 20 Yıllık bir kompansatör firmasıdır. Ve tüm kompansatör çeşitlerini üretir. türkiyenin herfirmasını fererans gösterebiliriz. Ben site sahibi olarak bilgilerimizden wikiyede birseyler girip konu ile ilgili insanlarla bilgi birikimimizi paylaşmak istemiştim.

Eğer bir daha silmeyecekseniz içeriği yeniden ekleyeceğim. Silecekseniz boşuna eklemeyeyim.

Kolay gelsin Şimdiden teşekkürler karahan333

Selamlar. Eklemiş olduğunuz içeriği telif hakkı saklı bir siteden buraya kopyaladığınız için çıkardım. --Eldarion 10:16, 12 Temmuz 2010 (UTC)


Selam Eldarion. Hızlı cevabın için teşekkürler. Eklemiş olduğum içeriği (resim ve yazı içerik) wiki kullanıcıları ile paylaşmak istediğim için eklemiştim. Yani telif hakkı saklı falan değil. Ve ben o sitenin webmaster i, 5 senelik çalışanı ve o bilgilerin tamamını oraya yazan kişiyim. Bunları gerçekten eklemek ve paylaşmak istiyorum. Tabi sende ok lersen. Yani sarex gibi kaynak gösterip ekleyeceğim.Şimdiden teşekkürler. --Karahan333 13:54, 12 Temmuz 2010 (UTC)

Kullanıcı sayfanıza detaylı bilgi içeren bir mesaj bıraktım. Gerekli bağlantıları oradan alabilirsiniz. --Eldarion 10:58, 12 Temmuz 2010 (UTC)