Tartışma:Kartvizit

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Sayın moderatör:

Açtığım kartvizit konusunun sadece linkinin değiştirilmiş olduğunu ve içerik eklenmeden external linkin eklenmiş olduğunu gördüm önceki hale getirdim. linki değiştirenleri size bildirmek istiyorum Bu imzasız yazı aymerkez (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Sayın moderatör:2.kez yazıyorum bu içerik şahsıma ait olup bazen dışbağlantım siliniyor veya başka bir dışbağlantı ekleniyor. Bu imzasız yazı aymerkez (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • eğer bilgi katkısı bulunuyorsa maddeye başka dış bağlantılar eklenebilir. maddeyi açan kişinin içerik ya da madde üzerinde bir yaptırımı yoktur, sadece yararlandığı kaynakları kaynaklar başlığı altında ekleyebilir. bu maddeye eklenen bağlantılar genellikle reklam içerikli oldukları için kaldırılmış. --kibelemesaj 08:33, 24 Eylül 2007 (UTC)
  • Sayın Moderator:

Bu konunun geçmiş tarihine bakarsanız bu konu ve içeriği şahsıma Şablon:İmzalı aittir. bu şahıs sitesini açmadan evvel bile ben bu konuda yazı yazmıştım. kendisi biraz değişiklik yaparak benim bağlantımı kaldırdı. halbuki kendi bağlantısını ekleseydi yeterliydi. geriye doğru bakarak kimin haklı olduğunu görebilirsiniz.Ben 2 Mayıs 2007 de konu eklemişim kibele ise 24 eylül 2007 de sadece konuyu biraz değiştirmiş ve kendi dış bağlantısını eklemiştir kibele denen şahıs sadece içerik hilesi yapmıştır.