Tartışma:Kafkasya Emirliği

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Rusya (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İslam (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kafkasya (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kafkasya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kafkasya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kafkasya_Emirli%C4%9Fi bu sayfadaki bilgiler gerçekte var olmayan bir emirliği yansıtmakta ve o emirlik sınırları dahilindeki milletler bu emirliği kabul etmemekte bende o milletlerden birine mensubum. Doğru bir yöntemmi seçiyorum bilmiyorum ama bu konuda lütfen rica ediyorum sizden doğru olan yöntemle bana müdahele hakkı verin. İsmi cismi bile belli olmayan birileri bu maddeleri hazırlayarak buralara yazabiliyor belki tepki şeklim hatalı olabilir ama manen çok rahatsızlık duyuyorum bu yalan yanlış bilginin gerçekte kabul görüyormuş varmışcasına burda olmasından. Daha önce bir düzeltme yaptım belki haddimide biraz aştım ama size soruyorum siz olsanız ne yapardınız? Daha önce direk değiştirdim ama adım sanım belli olsun die daha sonraki değişimlerde hususi üye olarak değiştirdim belki değiştirdiğim metin uygunsuz bulundu ama var olan metinde gerçek dışıdır. Hizmetlilerden biri tarafından incelenmiş ve eski sürümüne getirilmiş bu sayfadan bir Çerkez olarak işgal altındaki ata topraklarımıza yapılan bu tacizden milletime yapılmış bir saygısızlık olduğu için davacıyım. Lütfen gereğini yapın veya bana ne yapmam gerektiğini bildirin rica ediyorum.

Bayrakta Çelişmeler[kaynağı değiştir]

Sözde Kafkas Emirliği diye belirtilen bu madde yazarları kendi arasındada çelişmelere düşmüştür. Bayrağı bir kişi eklemiş bir diğeri silmiştir bu bayrak bildimiz Çeçen bayrağının değişmiş halidir. Sinsi planları bu bayraklarındada gerçeği göstermektedir. Bu bayrağı burda aleni şekilde görenler neyin ne olduğunu, yapılmak istenenin ne olduğunu anlayabiliceği açıktır. Belkide bu maddeyi okuyan insanlar sanıyorki bunlar gerçekten dostça bir islami çatı oluşturuyor hayır bunlar islamiyeti araç edinerek haksız kazanımlar peşindeler. Allaha hizmet ettiğini söyleyen bu yalancıların niyeti ve kime hizmet ettikleri açıktır.. Bu maddelerdeki aldatmaca tarihi Çerkez toprakları sanki onların topraklarıymışcasına ve bunu Çerkezlerde kabul etmişcesine üstünede bir Çeçen bayrağı iliştirerek Çerkezlerin Tarihi topraklarına haksız sahiplik Çerkez milletine karşıda haksız üstünlük elde etmeye çalışıyorlar. Bu Çerkez milletinin kabul edemiceği bir tutumdur. Büyük bir saygısızlıktır. Tarihi Çerkez Toprakları hiç bir tarihte Çeçenlerin olmamıştır. Rusların işgalindeki bu topraklar zaten bir mücadelenin topraklarıdır ve o toprakların gerçek sahipleri Çerkezlerdir. Çeçenler İşgalci Rusların yerini almak istiyorlarsa kendileri bilirler.. Ama bu madde gerçeği yansıtmıyor.