Tartışma:Kafa derisi yüzme

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ölüm (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ölüm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ölüm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Edebiyat, tiyatro ve sinemada[kaynağı değiştir]

İngilizce vikideki "In literature, theatre, and cinema" haricindeki bütün bölümler çevrildiği gibi, ayrıca İngilizce vikide esamesi geçmeyen "scalp dance" konusu yalnızva Türkçe vikide yer alıyor ve bu dans konusu maddenin en can alıcı noktasıdır ve geliştirilmesi gerekir (ileride ekleme düzeltme yaparım sanırım). Birisi "In literature, theatre, and cinema" bölümünü çevirebilirse iyi olur aslında. Kafa derisi yüzme konusu bu kadar kısa kesilecek bir gelenek değil ve kimi Kızılderili kabilelerinde hayatın ta kendisidir. İyice didiklenmesi gereken bir konudur. --Kmoksy (mesaj) 16:10, 11 Şubat 2013 (UTC)