Tartışma:Hip hop (kültür)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

hiphop bir müzik türü değildir! içinde rap müziğin,graffitinin,break dansın,mc ve djlerin bulunduğu bir kültürün adıdır! değiştirirsek ii olur!

  • Broxs ve Brooklyn semterinin gelir kültür seviyesi düşük olur mu, şehir dışı bir yer olsa hadi neyse. O semtler merkez Manhattan'dan sonra en gelişmiş en zengin semtlerdir ve Manhattan'ın çevresindedirler zaten. Hem New York gibi dünyanın merkezi haline gelmiş bir şehirde gelir seviyesinin düşük olması beklenmez. Biraz hızlı yazdım diye hatalar olabilir. CrashWorld 14:33, 4 Kasım 2007 (UTC)

Rapi ilk defa dunyada Azeri Numb Hero soylemistir

ayrıca armoni önemsiz deyip kesip atmak yanlış.

Yanlış bilgi[kaynağı değiştir]

İçerik yanlış, kesin bilgilerle düzelttiğim halde tekrar değiştiriliyor.

Burası Reklam Sayfasına Dönüşmüş[kaynağı değiştir]

Maddedeki bilgiler doğru mu yanlış mı bilmem ama maddede sık sık çeşitli hiphop gruplarının reklamı yapılmış, hatta bazen e-posta adresi bile konulmuş. Bu madde Vikipedi kurallarına uymayan çok sayıda değişiklik barındırıyor. Mehring 17:24, 9 Eylül 2011 (UTC)

Doğrulanamaz Bilgi ve Dil[kaynağı değiştir]

Ayrıca, maddede çok sayıda kaynaksız bilgi var. Kullanılan dil de günlük hayatta veya TV'lerde gördüğümüz yarı İngilizce, yarı Türkçe ne olduğu belirsiz bir dil. Mehring 17:28, 9 Eylül 2011 (UTC)