Tartışma:Hinder

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Müzik (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

ingilizce vikiden birebir çeviri yaptım nerede sorun var anlamış değilim yanlış bişeyler mi yazdım sadece allmusic.com adlı site ile ilgili fazladan bilgi var onu da o sitenin kendi yazısından çevirdim..sorun her ne ise lütfen bilgilendirin çünkü bu ilk çevirim ve açıkçası bi cevap alamazsam da son çevirim olacaktır. hevesim kırıldı.

  • Birebir çeviri yapılmış. Kontrol ettim. Telif ihlali nedeniyle silinmesini gerektiren bir durum yok. --LightersideMeSAj 09:58, 13 Temmuz 2009 (UTC)
  • Bunun dışında, yaptığınız çeviriye "kaynakça" ve kategori eklenmesi gerekiyor. --LightersideMeSAj 09:58, 13 Temmuz 2009 (UTC)
Madde direk olarak bu adresten kopyalanmış.Dolayısıyla telif ihlali nedeniyle silindi.--Eldarion 09:59, 13 Temmuz 2009 (UTC)
  • İntihal yapan last fm. Medde birebir ingilizce wikiden çeviri çünkü. Kontrol ettim.--LightersideMeSAj 10:03, 13 Temmuz 2009 (UTC)


bahsi geçen sitede bulunan çeviri de buradaki gibi bana ait zaten. s-gun adlı kullanıcı olarak o sitede de çevirilerim var. yani kaynak olarak kullandığım yer tamamen ingilizce wikidir. lastfm sayfasındaki yazı burdan kopyalanmış gibi düşünebilirsiniz. yine de belirtmem gerekiyor mu o siteyi yoksa kaynak kısmına ingilizce viki sayfasını mı yazmalıyım?

Maddeyi geri getirdim ancak hala telif durumu net değil.Last.fm sitesinin alt kısmında açıkça telif hakkının saklı olduğu belirtiliyor.Ancak çeviri yapılmış eserler orjinal metinle aynı lisansa sahiptirler.İngilizce Viki'den çeviri yaptınız ise Last.fm bunu özgür lisans altında yayınlamalıdır.Konu ile ilgili birkaç Vikipedistin fikrini bekleyelim derim.Kolay gelsin.--Eldarion 10:43, 13 Temmuz 2009 (UTC)

peki teşekkürler. sanırım oradaki çeviri ve çevirilerimi wiki stilinden farklı yazmalıyım. telif hakkı konusunda herhangi bişey aklıma gelmemişti çünkü iki yazı da bana ait olduğundan oradan buraya kopyala yapıştır gibi algılanabilme ihtimali aklıma gelmedi. ilginiz için tekrar teşekkür ederim. yalnız kafam karıştı biraz çünkü dediğim gibi bu ingilizce vikiden birebir kendi çevirim ve sadece lastfm de değil bikaç müzik sitesinde daha aynı metni kullandım. hepsinde de kaynak olarak wikipedia yı gösterdim. burdaki yazının altına tüm o siteleri yazmak zorunda mıyım yani telif ihlali olmaması için? çünkü yazı herhangi bi yerden esinlenme veya çalıntı değil tamamen ingilizce wikiden çeviridir.