Tartışma:Hatipli, Altınordu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

hatipli bir köy değil merkez ilçeye bağlı beldedir.Ayrıca beldemizde ortaokul bulunup faaliyet göstermektedir.Beldenin gelenek ve görenekleri çok mevcuttur.yüzük oyunu kemer oyunu vs...Ordu merkezine 8 km değil fatsa ilçesine 21 km uzaklıkta bulunmaktadır.komşu beldelerinden(geyikçeli,islamdağ,erenyurt)daha fazla nüfusa sahiptir.dağınık yerleşim vardır.Beldenin 2007 itibariyle nüfusu 5000 civarındadır(çok göç veren bölgede olduğu için nüfus aylara göre değişebilir.)beldemizin 9 mahallesi vardır.beldemizde sağlık ocağı mevcut olup yolların asfaltlanması 1999-2004 yılları arasında bel.bşk.Mustafa HATİPOĞLU tarafından yapılmıştır.


Yukarıda bahsi geçen Ordu ilinin Fatsa İlçesine bağlı Hatipli Beldesidir. Bu sayfa ise Ordu ili Merkez İlçeye bağlı Hatipli Köyü'dür.